Saturday, March 22, 2014

Perginya Seorang Lagi Geng Kami

Assalam dan selamat bloggerssss...

Sebelum nak ambik mood untuk buat assignment, kena la update blog dulu..hehehe sementara ada idea ni.
Entry kali ni saya nak cerita hari-hari terakhir bersama seorang kawan kami yang terpaksa berhenti dari sambung pengajian atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan.
Walaupun dalam kesedihan untuk berpisah, tapi kami tahan jak sebab tak nak keadaan jadi tambah sebak. Yang nak pergi tu adalah yang bertudung coklat yang tengah duduk tu, Nani namanya, dia adalah bekas housemate saya masa sem 1 dulu kat kolej sakura UNIMAS. Tapi sekarang dia terpaksa tinggalkan kami.



Tiada apa yang kami dapat bagi selain kata-kata yang kami ungkapkan melalui kad hasil kekreatifan kami sendiri. Demi menyiapkan kad ni, kami sanggup bersengkang mata supaya kad ini nampak cantik dan sweet2 gitu..hehe.

Harap, nanti kita dapat jumpa lagi Nani, and always keep in touch. We are gonna miss u..

Bye dan Wassalam ^_^




No comments:

Please..Leave Your Name Here...