Monday, October 21, 2013

Indahnya Pemandangan Dari Kolej Sakura UNIMAS

Assalam dan selamat malam blog...

Macam biasa, hari isnin adalah permulaan hari kuliah. Tapi hari ni saya ada 1 kelas jak, Financial Management. Subjek ni memang sangat la susah. Alhamdulillah lecturer yang mengajar tu  bukan la lecturer yang strict, kalau strict, tak tau la macam mana, mungkin lagi susah kot nak stdy subjek ni.

Hari ni juga, untuk pertama kalinya lecturer bagi kitorang keluar awal sebab slide untuk bab hari ni tak la sebanyak seperti bab-bab yang lalu.

Time balik tu, sempat juga la menikmati pemandangan indah UNIMAS ni dari arah kolej kediaman sakura Blok C (tempat kediaman saya sekarang). Ni la antara pemandangan yang sempat saya shoot menggunakan kamera saya yang tak berapa canggih..hehehe..






Awan pun nampak mendung jak, macam lagu berarak mendung kelabu...Alhamdulillah cuaca pun tak la sepanas hari-hari yang sebelumnya. Hari ni cuaca tenang jak, nyaman  lagi....

Syukur sangat sebab dapat apartment  yang mempunyai view yang secantik ni.

Ok la tu jak...

Wassalam ^_^

No comments:

Please..Leave Your Name Here...