Sunday, October 13, 2013

Got A Present

Assalam dan selamat pagi my blog...

Since saya dah masuk semester 3 di Unimas ni, jadual saya sangat-sangat la fit..sampaikan nak update blog pun tiada masa. Hari ni, memandangkan tiada apa-apa aktiviti kolej mahupun fakulti yang berlangsung, so saya manfaatkan masa ni untuk update la serba sedikit kat blog ni.

Kali ni saya nak update tentang hadiah yang baru minggu lepas saya dapat dari seorang kawan saya yang jauh di sana (hehe macam la jauh sangat). Mula-mula tengok hadiah tu, ermmm kemas nya orang ni bungkus...ni dia hadiah tu..

Pastu curious juga la saya nak tau apa yang ada kat dalam bungkusan ni...and then...taraaa...
Oyemjiii soo cute...peach and pink, such a cute colour..makasih untuk kawan a.k.a chinggu yang bagi hadiah ni...sekarang teddy konvo saya dah ada kawan....tapi sayangnya teddy konvo ada kat sabah,so tak dapat nak take a picture for both my teddy...



Apa2 pun...terima kasih friend.. ^_^

Wassalam

No comments:

Please..Leave Your Name Here...