Sunday, May 19, 2013

Sebelum & Semasa Hari Jubah dan Mortar Ku

Assalam dan hye u allssss...

Penantian selama 10 bulan kini dah semenjak tamat poli kat kota kinabalu tahun lalu.

Tanggal 5hb April 2013 adalah langkah awal ke arah hari jubah tu. Nak tau tak apa yg berlaku pada tarikh tu????
Yaaa time tu adalah hari pendaftaran, pertemuan dan rehearsal bagi saya dan rakan-rakan saya yang lain. Ada macam-macam ragam dan rupa time tu. Ada yang makin cantik and ada jugak yang makin hensem...hehehe

Ini adalah pictures SEBELUM hari Jubah tu berlaku. Memang agak kelam kabut la jugak time tu sebab banyak benda nak urus and daftar. Penat gilakkkk..
jalan-jalan kat 1Borneo sebelum rehearsal konvo


Proses nak mengambil jubah dan barang-barang konvo





Tanggal 6hb April 2013, di sini la tercipta 1 sejarah penting buat saya dan parents sy... Hari Jubah di Politeknik Kota Kinabalu,... Kenangan yang tak dapat dilupakan...SEMASA hari jubah



Geng saya yang terima anugerah dekan a.k.a ketua jabatan..alhamdulillah

 Snap gambar dulu before naik pentas (dalam ati berdebar-debar sdh)

Geng sekelas yg paling riuh

Koleksi-koleksi konvo yang saya dapat...semuanya menjadi kenangan...
Yang penting, patung konvo tu, hehe pemberian ihklas dari sahabat di UNIMAS.. thankssss

Pingat anugerah dekan 

Picture pertama bersama jubah, mortar dan pingat


Geng UG yang paling kepoh

yeahhh thats me!!! ^_^

tu diaaaa artis DPM dan ketua kelas DPM

kakak dan adik UG....

ini geng cina kat kelas DPM, diorang semua memang sempoi


ni dia...saya dan bestfriend saya semenjak dari form1 lagi kitorang sekelas, nama dia nadia...akhirnya kami graduat sama2...

nampak tak keriuhannya di situ..


ini pula penolong ketua kelas, bunga nama diberi..

yang sebelah kiri tu, noi namanya, yg sebelahnya pulak mirnah...noi bekas rumate saya...


yeahhhh tu dia...my mum and my younger bro..baju purple kat belakang tu abang saya..haha x nampak muka dia...x dapat upload pic my mum dengan saya bgambar sekali sebab kabur...adehhhh ni semua masalah kamera yang dah K.O...hehe

Perasaan time ni memang x terkata...sejuk semacam ja tangan ni time naik pentas, ati makin berdebar-debar...

Dengan ini, lengkap la sudah saya bergelar graduan Diploma in Business Management di Politeknik Kota Kinabalu, Sabah...

Ok la..tu ja untuk entry kali ni...Hari Jubah adalah 1 kenangan yang tak dapat dilupakan even kita dah kerja atau sambung stdy... 

Macam-macam suka, duka, dan cabaran yang dihadapi, akhirnya, dapat juga saya dan rakan-rakan yang lain tempuhi selama 3 tahun ni..Alhamdulillah...

Terima kasih buat mak dan bapa saya yang sentiasa mendoakan kejayaan anak-anaknya...dan terima kasih juga buat lecturers saya yang telah bertungkus-lumus mengajar saya dan rakan-rakan yang lain walaupun banyak kekangan yang dihadapi semasa proses pembelajaran tu berlaku...dan yang terakhir, terima kasih daun keladi buat kawan-kawan saya sebab sudi menghadapi semua ni bersama-sama saya....

Semoga kita semua dapat mencapai kejayaan yang diimpikan masing-masing...in sha Allah...

wassalam..^_^




7 comments:

Lady Miey said...

sedihnya.....sob sob...:(

Aisyah Qaisyiah said...

huhu tu la pasal...rindu nak kembali ke event ni kan...rindu korang semua

zatyAbdullah said...

tahniah aisyah ;)

Aisyah Qaisyiah said...

makasih zaty...^_^

siti ZAHARA said...

tahniah ye..:)

Aisyah Qaisyiah said...

makasih siti... ^_^

dian.dyan said...

tahniah aisyah..
ya allah..
rindunya kat korang semua..

Please..Leave Your Name Here...