Tuesday, April 30, 2013

SEGMEN NASZ : NASZ CARI BLOGLIST MEI 2013

Assalam and s.petang....

Ini kali la, setelah sekian lama saya tak join mana2 segmen, akhirnya ada juga masa saya untuk join benda2 ni lagi. Almaklumlah, busy sangat2 dengan aktiviti hostel dan assignments.
Ok berbalik kpada cerita sebenar entry ni, kalau tengok dari tajuk entry ni, mesti la korang sudah tau kan tujuan sebenar segmen ni.


picture yang kat atas tu adalah header bagi pemilik segmen ni, so korang klik saja picture tu kalau nak tau lebih lanjut tentang segmen ni.

Nak dijadikan cerita untuk segmen ni, blog saya ni hanyalah sebuah blog untuk saya hilangkan bosan dan tempat untuk saya berkongsi cerita dan maklumat yang saya dapat. Bak kata orang, Sharing is Caring

Wassalam ^_^

Please..Leave Your Name Here...