Saturday, March 16, 2013

Tugasan Tentang Facebook

Assalam dan hepy blogging...

Pa kabar kamu kamu dan kamu???sihat sik (tak)???hehehe tiba-tiba pula speking sarawak...

Hari ni, punya la best. Tiada apa2 aktiviti hostel yang di buat. So kita cuti-cuti unimas dulu. Kalau dah cuti2 bgni, mesti la best layan movie, kan kan kan...

So, gerakan pertama buka lappy la. Semalam ada 4 movie saya ambik dari member di hostel lain. Target movie saya pagi ni adalah cerita jepun. Best cite ni, ianya tentang sekolah anak-anak orang kaya dan pada masa yang sama mereka tubuhkan satu kelab penyisatan.

Tadi, masa tengah syok layan movie tu, tiba-tiba la pulak classmate saya bagi ingat pasal assignment. Adeh....
Terpaksa la tengok 1 episod jak hari ni. Kalau assignment ni dah siap, baru boleh layan movie blk.

Movie episod pertama dah habis. Apa lagi, buat tugasan la.

Buka buku--> tengok tajuk (erm mcm senang, sb tentang facebook)-->baca artikel dulu --> blur plus mengantuk--> baca soalan 1 pulak--> ermm tambah blur dan confuse--> last2 buka youtube layan lagu....hahhahaha

ermm begitu la keadaannya kalau dah paroh sangat...tengok tajuk jak memang la nampak senang, pastu nak jawab soalan tu yang susah sikit. Berbelit-belit macam ular sawa.

Tak pa la...mau tak mau, kena jawab juga. Jawab sampai terkeluar biji mata.hehe

Ok la, tu jak saya mau celoteh tengah hari ni...Kalau ada sesiapa yang nak bantu, sila komen entry ni..hahaha cewah... gurau jak

Wassalam ^_^



No comments:

Please..Leave Your Name Here...