Saturday, January 05, 2013

Senangnya Dalam Hati

Assalam dan pagi my blog...

Pagi-pagi saya sudah senang hati. 
Apa tak nya, awal pagi dah on9 pastu tengok maharaja lawak dari jozan...hehe memang terbaik la.

Pastu, yang tambah mengembirakan saya adalah sebab blog saya ni. Ada la dalam seminggu juga saya tak update entry dalam blog sebab saya sakit hati tengok keadaan blog saya yang sudah serabai dan banyak widget2 yang hilang entah ke mana. Pagi ni, tiba-tiba pula rasa macam nak buka blog, intai-intai sekejap samada ada mesej kat chat box atau tak. Lepas tu, saya skroll la ke bawah... eh! eh! eh! widget asal dah kembali normal. Tu yang happy sangat-sangat ni...hehe. Rindu mau update blog macam selalu.

Actually banyak yang saya mau story morry dalam blog ni. Tapi, ermm nanti nanti la. Sekarang ni musim exam, so tak dapat la mau update entries yang panjang lebar. Tak pa, ada 3 paper lagi. Adui 3 paper ni pun mengambil masa dua minggu untuk habiskannya.

Ok la...salam pagi ceria dan mulakan pagi sabtu korang dengan senyuman yang lebar. Jangan jak senyum sorang-sorang, dah la....hahaha. Nanti orang sangka korang gila agaknya...hee

Wassalam ^_^

No comments:

Please..Leave Your Name Here...