Wednesday, December 19, 2012

Tamat Sudah Riwayatnya

Assalam dan pagi bloggers...

Semenjak dua menjak ni, xtau la kenapa. Apa yg tak kena dengan dia ni. Macam tak betul pun ada juga. Ya la, maybe saya tak jaga dia betul2  rasanya.

Tapi masa tu saya belum perasan lagi ketidak-OK-annya tu sebab dia kan pada luarannya biasa2 jak. Tiada yang tak ok.

Mesti korang tertanya-tanya kan, siapakah yang dimaksudkan itu????

Ehmmm sebenarnya, "dia" yang saya maksudkan tu adalah kad reader saya yang comel. Benda tu macam tak boleh digunakan sudah..huhu sedihnya~

Tanpa dia, mcm mana mau update blog...huhu

Nampaknya terpaksa la beli baru ni, tapi mau cari yang serupa macam dia, memang mustahil la kan...itupun tinggal satu spesies jak yang saya jumpa masa di KK.. tak tau la kalau ada di tempat lain lagi yang sebijik dan serupa macam kad reader saya ni...

Ok, la...tiada mood mau story banyak2...

Wassalam :(


No comments:

Please..Leave Your Name Here...