Sunday, November 18, 2012

:: SEGMEN JOM SINGGAH BY EYOY KHAIRULANAM ::

Assalam dan selamat tengah hari bloggers..
 
Hari minggu begini mesti ramai yang bangun lewat kan. Bukannya selalu dapat peluang hujung minggu yang menenangkan begini, ditambah pula dengan cuaca yang amat-amat baik, fuhhh tido x ingat dunia la jawabnya...hahahaha
 
owh ya, hari ni macam biasa la mulakan hari kita dengan blogwalking kat blog orang lain, hehehe kemestian dalam ber'online' tu...
 
blogwalking punya blogwalking, terjumpa pula satu blog kawan ni, dia ada buat segmen ringkas, ala x susah mana pun nak join segmen tu, just buat entry dan emelkan entry tu kat blog segmen dia.
 
so, mula-mula kena la letakkan banner segmen ni kan...ok, ni dia banner tu...
 
 
owh ya, sebelum nak join segmen ni, kena la kan ikut beberapa syarat-syarat mudah yang dikenakan...
 
 
*follow BLOG EYOY KHAIRULANAM dan like page dia PAGE EYOY KHAIRULANAM
 
*letakkan link entry segmen anda ke ruangan komen BLOG EYOY KHAIRULANAM
 
 
segmen ni bermula sejak 13 Nov 2012 lagi.. tarikh luputnya masih lama lagi iaitu 30 Nov 2012, bah jom la beramai-ramai join segmen ni...x rugi mana pun, just buat entry yang ringkas saja...
 
ok la, tu saja saya nak celoteh-celoteh di entry ni...
 
wassalam...^_^


1 comment:

kitatauke said...

join segmen ni skali lah..http://kitatauke.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-singgah-by-eyoy-khairulanam.html

Please..Leave Your Name Here...