Saturday, November 17, 2012

Layan Lagu Lama^_^


Assalam dan slmt mlm bloggers…

Memandangkan esok cuti, so mlm ni tido lewat la jawabnya..hahaha bknnya selalu pun ada peluang macam ni.

Tadi line x brapa ok mungkin sebab hujan kan, so tunggu punya tunggu akhirnya line kembali pantas, ceh ayat nak menyedapkan hati jak tu…

Masa tengah bosan layan fb tu, so saya pun buka la youtube pastu pikir punya pikir, akhirnya dapat 1 lagu yang sangat2 diminati remaja dulu2…nak tau apa dia?

Taraaaaa….
PARA PARA SAKURA by AARON KWOK
 
Ni la dia lagu Para Para Sakura. Sebenarnya ini lagu ost untuk movie Para Para Sakura. Nak dijadikan cerita, cerita ni mengisahkan seorang pemuda yang mempunyai masalah penglihatan iaitu rabun warna. Dia hanya dapat lihat warna putih, hitam dan kelabu. Kesian la juga dengan hidup yang dihadapinya. Tapi dia ok jak dengan hidup dia tu. Kalau dalam hal2 memilih kaler baju pulak, dia memang sudah awal2 letak tag nama warna di setiap helaian bajunya.

Ermm sampai situ saja saya dapat ingat, yg selebihnya macam ingat2 lupa pulak..hahaha

Kalau nak tengok cerita ni, Cuba search kat mn2 laman web, mgkn msh ada tu rasanya…

Walaupun lagu ni dah lama, but im still love this song as before…

Huhu bah ok la, mau layan lagu Para Para Sakura ni sebelum tido…

Wassalam..^_^

No comments:

Please..Leave Your Name Here...