Monday, April 16, 2012

Presentation yg Menakutkan


asalam dan selamat petang bloggers...

syukur alhamdulillah semuanya dah habis, presentation yg buat sy tension akhirnya sdh lepas dari tangan, so tinggal mau fokus final exam jak ni.

walaupun presentation sdh hbs, tapi tetap jugak hati tak tenang gara-gara para panels ndak puas hati dengan laporan yg sy dan member sy buat.

nda pa la, itu semua hanyalah COBAAN semata-mata. Apa-apa pun, sekarang sy kena tawakkal dan redha jak dengan semua yg berlaku. Selepas habis jak sesi presentation, apa lagi, mesti la sy n de genk tak mau buang masa, so kami terus jak ambik gambar sana sini, gambar sakan la katakan...hehehe
our panels n my members yg sdh bertungkus lumus dalam projek akhir ni, minta2 la panel2 ni bagi markah kesian jgk...walaupun dorang banyak tembak kami dengan soalan2 yg tajam sangat. Lepas ni, semuanya tinggal tunggu markah jak..haiya, ndak sukanya perasaan berdebar-debar ni...huhu
persiapan sebelum pembentangan. semuanya segak2 belaka. apa yg penting, semunya sdh ada semangat mau membentang.

amboi posing maut sdh tiga dara ni, mentang2 la presentation sdh hbs. Jadi buat gaya syok sndri sdh semuanya...apa yg penting, KAMI SUDAH BEBAS!!! BEbas!! bebas!!!!

sekarang, apa yg perlu dipikirkan adalah FINAL EXAM. semoga kami semua dapat menjawabnya dengan baik dan tenang, ndak mau la kalau ada yg carry. ndak best...

Gudluck 4 my members DPM...bt yg terbaik tuk exam t'akhir kita ni...insyaallah kita jmpa lg untuk ijazah nanti bagi yg mau smbung stdy la....hehe

No comments:

Please..Leave Your Name Here...