Wednesday, November 02, 2011

Memori Semester 5 di PKK

assalam n night bloggers...

sedar x sedar rupanya mau hbs sdh sy d sem 5 ni tau. Memang banyak kenangan yg sepanjang sem ni termasuklah suka dan duka. Semuanya ada. And yg penting, sem ni adalah semester yg apaling busy sy rasa tau sebab sem ni kan sy jadi ahli baru tuk kelab pembimbing rakan siswa d poli then sy jadi ajk pulak untuk kelab jabatan perdagangan di poli ni. ermmm memang busy sangat2...

so ini la aktiviti2 yg sy dan geng2 sy jalankan tuk kelab kmi, antara aktiviti2 kelab jabatan perdagangan atau lebih dkenali kelab CDC....


ini time majlis konvokesyen, so kmi menjual!!!


masa buat program amal opkim di rumah anak yatim tambunan....

majlis raya CDC yg sederhana tapi meriah dan best sebab rumah terbuka kmi menang...

ni malam raya lantera..hehe dua kali kmi sambut raya d poli ni tau, ni yg besar2an punya

okay...e2 pasal aktiviti sy di kelab CDC, seterusnya pasal aktiviti sy di kelab PRS pulak...jom terjah menerjah kita yok...

ni masa Malam Gema, semua ahli kelab PRS kena buat persembahan...

masa sukan bowling di 1B...sygnya d sini grup sy kalah tapi yg penting heppy!!!

family day di tanjung aru....huhu terbakar muka2 kami d sini

aktiviti opkim atau baksis siswa di rumah kelainan upaya sembulan

ni dinner kami yg bertemakan ala2 retro dan rock kapak...haha

e2 la antara akvtvi2 yg sy dah lakukan sepanjang sem ni. Sememangnya semuanya tu adalah cukup manis buat sy tuk dijadikan kenangan. Walaupun busy dengan benda2 tu semua, tapi sy suka dengan ke'busy'an tu sebab ianya buat x rasa kosong kalau d hujung mggu...hehe

k la, hari pun dah tengah malam...sy nak rehat2 kan badan dulu sebab seharian ni sy dilanda dengan ke'busy'an sampingan lg, xpa ianya pengalaman kan....yg penting, esok sy nak balik kampung dah sebab nak raya haji d sna..weeee x sabar mau blk, doakan sy selamat pergi dan balik ya...toink toink toink^_^


1 comment:

beba said...

wah..rindu sangat2 dengan PRS.. huhu sini pun ada juga, tapi x semeriah PRS poli..huhu

Please..Leave Your Name Here...