Monday, October 10, 2011

~Tika's Game~

assalam dan slmt malam bloggers..

hri ni kwn fb or ex-classmate sy ada bt 1 game...hehe, game tu dia war2 kan d fbnya...sy dpt tau game tu tyme sy scroll ke bawah tuk tgk crita bru d home fb sy....tiba2 teringin pulak ati ni mau join bah..haha

tu dia game yg dia buat...nampak mcm m'bosankan tapi klu sdh join, mmg best bah..haha
then sy pun dgn senang ati la pegi inbox nmber yg sy mau...dlm masa tidak smpai 5 minit, jwpn nya dia sdh post d wallnya...wahhh mmg hebat bah kwn sy ni...haha


ok, number yg mjadi pilihan sy adalh 19,999...unik jak sy tgk tu number dan yg penting ianya adalh number ganjil..i likeeee...hahaha

x sangka pulak kwn sy ni dpt ingat tentang diri sy...jarang jumpa kwn mcm ni tau....mcm2 dia ingat...mmg ngam la klu dia dianugerahkan sahabat terbaik....hehe

apa2 pun, trimass dgn karangan yg diberikan oleh cik tika kita ni...hehehe thumbs up

ok la..itu jak tuk hri ni..sy nak smbg practice speaking muet..huhuhu..esok adalh hri yg paling mendebarkan buat sy n member sy...oh no, cepatnya masa ni tiba...

time to pratice, practice n practice...wink wink wink

No comments:

Please..Leave Your Name Here...