Saturday, October 15, 2011

~Retro Bertudung???~

assalam dan slmt mlm bloggers..

minggu ni sy dan member sy yg lain confuse sdh mau pikirkan macam mana...hahaha
disebabkan 1 program kelab kami, kami dah pening2 sudah mau pakai apa time tu sebab kelab kami ada menganjurkan dinner, memang tiap2 semester kelab kami tu ada buat program mcm tu tapi yang bikin masalahnya ni sekarang adalah pakaian kami. susahnya mau gandingkan pakaian dengan tema dinner yg sudah ditetapkan.

actually tema yg jd pilihan dinner tu adalah retro, rock n kapak...alahai, punya la susah mau cari pakaian yg ikut tema mcm tu..ahaha btl2 kasi mati rakyat ow...

tapi bila di pikir2 balik, then tanya kawan2 yg lain termasuk la member kat fb, majority ndak tau mcm mana penampilan orang dulu yg bertudung means retro bertudung la begitu...semuanya yg mcm blur ni, termasuk la I ok...huahuahua

sudah tanya ngan mr.google pun still belum dpt idea...lain yg sy mau, lain jgk la yg dipaparkan..adeh ni la masalah ngan mr.google yg terlebih pro sudah....hehe i'm sorry~

uh, ni x suka ni kalau pengarah program pilih tema yg susah mau d cari pakaiannya..kan bgs kalau temanya prince & princess ka, ndak pun tema anime ka, ok jgk tu....huhu

No comments:

Please..Leave Your Name Here...