Friday, September 30, 2011

~Raya JP at Polikk~

assalam dan selamat malam bloggers...

mggu lalu jabatan kami ada mengadakan majlis raya tuk jabatan perdagangan dan sy slh sorang ajk nya...weee siok majlis tu sb sy dan kawan2 yg lain dpt menghias rumah terbuka kami mengikut course yg d ambk....
proses pemasangan khemah telah pun dimulakan...hehe agak2 berat la jgk nak angkat kaki2 khemah ni..mcm nak patah jak tulang2 ni bah..haha tapi best sebab semuanya bekerjasama...
proses hias menghias hampir jak selesai....hehe..tu la dia khemah kami yg pic kat atas ni then ada langsir kaler hitam putih dan itu adalah warna tema kami dengan hiasan meja kaler merah putih..wah gabungan yg sgt ideal kan....
ni la antara penghias2 nya...hahaha...sebenarnya ada ramai tpi yg lain tu ermm malas la tu nak turun dan sbhgn nya pula ada aktvti lain di dewan...


semuanya berpakaian raya...wahhh x sabar mau makan kue2....hehehe...tapi sebelum tu, mau posing2 bah dulu, baru siok la katakan...huahuahua
ok,lecturer2 yg disayangi,sila lah menjamu selera...hehe pd hal ayat nak membodek sebenarnya tu...time ni, lec dah mula nak ambk markah di setiap khemah a.k.a rumah terbuka...sambil menilai tu, dorang merasa2 la jgk kue2 kmi yg moden la sangat...hahaha

memang penat la jgk time tu..huhu tapi penatnya berbaloi baloi..wahahaha...dan yg x best nya time tu adalah sy dan classmate2 sy yg lain hepy dalam kerisauan sebenarnya tu..ermm mcm mn la tu agaknya ya..sebenarnya, lepas jak majlis raya ni, kmi ada kuiz lg nnti di kelas iaitu pelaburan..adeh~
nah ni la yg sy maksudkan penat kami berbaloi sebab rumah terbuka kami menang!!!weeee suka2....hehehe

k la..itu jak la tuk hari ni...sy mau layan lagu2 kat youtube pulak sebab agak lama sudah sy memulaukan diri dari yutube semenjak dua menjak ni sy dan classmate sy lain dibelenggui rasa tnsion yg teramat sangat...hahahaha mengada-ngada mcm kuda pulak....

daaa n wassalam~

No comments:

Please..Leave Your Name Here...