Saturday, September 17, 2011

~Pelaburan Yang Memeningkan~

assalam n pa kbr bloggers...

honestly, mmg mood sy hri ni x brapa nak ok gara2 baca teori yang amat amat amat membingungkan....hari ni sy just nak luahkan rasa kegeraman dan ke'tension'an sy dlm blog ni jak....

dah baca ulang2 kali, knapa la sy masih juga x dapat nak paham pa yg d maksudkan oleh topik ni...dah la maklumat yg d beri kena paham sendiri, subjek ni pulak susah nak paham walaupun bahasa melayunya, ini kan pulak nak baca yg BI nya...adeh tambah bingung la jadinya ni...nasib jak mata ni x berpinar-pinar tengok bahasa pelaburan yg memang berlainan klu dah di translate ke BI....

keadaan meja stdy yg sangat terabur...haha abaikan jak

then, sy sbnrnya ni bknnya suka sangat pun yg teori2...huhu nyesal pulak x mohon course akauntansi dulu...adeh, x bleh sudah berpatah balik, perjuangan harus diteruskan juga, xpa, tggl 1 setengah semester jak lagi sy d cni..sabar~

ok...sekarang ni sy betul2 mcm nak belah jak otak ni then masukkan kertas investment ni kat dlm otak tu..ahaha...klu x pun, bakar kertas nota tu then minum..maybe berkesan...huahuahua kerja gilak....x mungkin la kan terjadi....dalam mimpi saja...

ermm k la, full stop..mau x mau, kena baca juga nota tu sb mggu depan ada kuiz n test, then esoknya kena baca banking pulak...alamak!!!! pecah la otak ni..huhu...

ok la babai....wassalam...

No comments:

Please..Leave Your Name Here...