Thursday, September 15, 2011

~Apa Nak Di Buat Ni???~

Assalam n pa kbr bloggers....

hari ni xtau nak buat apa dah...mau stdy pun, blm ada mood lg sb baru2 ni dah hadapi bbrpa paper kuiz n test yg amat amat amat susah la sangat...adeh..ntah la, mcm mn la result tu nanti..risau jgk ni sb takut2 nanti carry bah..ish nauzubillah...mudah2an tidak la ya...huhu

adeh..kebosanan melanda, kemalasan mendekat....apo nak d kato....hee
kejap on9,then baca buku, pastu on9 lagi..lama2 pegi bilik orang lepak2..tapi ermm bosan jgk..adeh...

tapi kebosanan ni hanya sebentar jak..hehehe sb mggu depan adalah mggu kena strugle sb byk test n kuiz yg t'kumpul..ala again n again n again~wht should i do...dah namanya bljr...klu bljr x bleh mengeluh2, nnti pelajaran takut nak jinak ngan kita...hehehe (pndai2 jak buat kesimpulan sendiri)...

ermm k la...sebenarnya dah xtau nak bt apa dah ni, pastu d tmbh lagi dengan line celcom yg sangat mengecewakan...ini betul2 menambahkan ketekananan dalam kebosanan tanpa ke'line'an yg memberangsangkan...huahuahua kemerepekan dah melanda lagi~

No comments:

Please..Leave Your Name Here...