Tuesday, August 30, 2011

~Menjelangnya Raya Ku~

salam n hye blogwalking...

wahhh lamanya sy x update blog sy ni, dah b'kulat2 rupanya butterfly sy ni..hehe:face39:
sekarang jam dah menunjukkan pukul 1.04 pagi. mata pun dah redup mcm awan nano:face16:...adeh
sehari sebelum raya ni, sy sangat2 bz dan ter'bz', kalah tu bz nya VVIP...huahuahua:10:

dari pagi sampai la tgh malam ni, sy rasa mcm belum ada rehat2 lg, x lama patah la ni tulang belakang sy..huhu, dah la pagi2 pegi pasar beli barang tuk kenduri nanti,then tgh hari smpai petang pulak, sy bantu mama sy masak, nak on9 fb pun ala kadar jak..sob sob sob sedihnya:face41:
xpa, demi mama yg t'cinta, ananda sanggup harunginya bonda....haha

sekarang pulak ni tengah buat kek coklat. benda ni mesti wujud klu time raya or time sy nak pegi jauh..haha anak harapan kan....

sebenarnya sy saja2 jak ni kerajinan mau update blog supaya ble hilangkan mengantuk la kunun, pd hal hampeh, sm jak...haha

kek ni pun 1, lmbt jgk masak, huhu aq mengantuk tahap gaban sdh ni, x lama mau merayu la aq ni sm kek ni..huhu

alamak, kek sy mcm dah siap dah tu...alhamdulillah, dpt jgk aq tido dgn sepuas2nya mlm ni...

so apa lg, sy mengundurkan diri dulu la ya...selamat hari raya merdeka!!!maap zahir dan batin smuanya...

wassalam n daa
smile always dearies

No comments:

Please..Leave Your Name Here...