Wednesday, August 31, 2011

~Maaf Zahir dan Batin~

salam lebaran merdeka raya bloggers....

ok, hari ni sempena hari raya yg kedua ni,emoticon29 sy nak mengucapkan selamat hari raya maap zahir dan batin la kepada semua kawan2 dan sahabat yg sy sayangi..hehe agak lambat pulak saya wish kemaafan ni kan, apa tak nya, sy btl2 xda chance nak pegang lappy sy ni seharian, paling lama pun sy dapat bersama dengan lappy kesayangan saya adalah 3 jam jak ok, ni smua gara2 abang sy yg telah b'kuasa penuh terhadap penggunaan lappy sy ni...huhu sedihnya~

ermm dah2 jangan nak feeling2 pulak, sempena bulan mulia dan hari mulia ini, kita seharusnya bergembira...yang penting kita enjoy!!!hehe...owh ya, berbalik kepada tajuk entry sy ni, actually belum terlambat lagi kan tuk sy memohon seribu dan sejuta kemaafan kepada kawan2 sy...

sy dengan rasa rendah hati, rendah diri dan segala rendah2 yg sm waktu dgn nya la, ingin menyusun 10 jari pada korang kalau2 sy ada t'sindir ka, tidak b'tegur2an ka, sombong menyombong diri ka, t'lepas cakap ka, dan apa2 pun la yg sy telah membuatkan hati kmu t'guris, terasa, or t'singgung (hee sm jak maksudnya smua tu)..sy mohon maap sangat2x..sesungguhnya apa yg salah dan silap tu datang dari diri sy sendiri...

walaupun sy ni selalu jak t'lepas cakap kat kmu semua, then menyebabkan kmu terasa, tpi itu sm sekali sy tidak berniat tuk menyakitkan kmu semua, sy tau, mesti ada yg rasa makdal kan time sy b'kata2 atau b'crita dgn kawan2...sy minta maap sakali lagi ek...

ermm pa lagi ya saya nak cakap??owh ya, raya kedua ni, kawan2 dapat banyak duit raya x? kalau banyak, sungguh sy katakan,sy jeles tengok korang yg dapat banyak duit raya ya sebab raya saya tahun ni biasa2 jak, xda yg special pun..huhu

lagi 1, terutama kpd classmate sy la d poli, jangan lupa bawa kue banyak2 ya nanti pegi poli, sy pun teringin juga mau rasa kue2 dari daerah kamurang...hehehe, then for my ex-housemate pulak, kmu wajib bawa kue tuk sy nanti ya..hahaha sebab tahun ni mama sy x dapat buat kue yg korang idam2kan tu iaitu kue bangkek..huhu sedih

ok la, tu saja sy nak bermukadimah hari ni...hehe...sekali lg, sy mengucapkan selamat hari raya kawan2 dan sahabat2 yg sy sayangi!!! harap korang enjoy dengan raya tahun ni...

wassalam n daa
::smile always dearies::


No comments:

Please..Leave Your Name Here...