Wednesday, July 13, 2011

~Zaman2 Skolah~

assalam dan pa kabar blogger

huhu rindu pulak mau update blog sy ni sebab sekarang kan sy agak sibuk sdh, so tu la pasal lama sdh ndak update....kesian blog butterfly ni...alalalala

sy sebenarnya mau story2 pasal zaman2 sy skolah dulu...hahaha rasa mcm mau kembali pulak ke zaman dulu2 bah...sebab time skolah la kita dapat merasai suka duka sebagai seorang pelajar skolah, time tu juga la kita dapat bersama kawan2... pokoknya memang ndak terkata la feel time skolah2 dulu....huhu

ni la muka sy time zmn budak2 skolah dulu...hahaha sangat kebudak-budakan kan kan....

ha ni la antara geng2 sy yang suka buat kecoh time kelas kimia....suka btl duduk d meja yg paling belakang sebab boleh b'sms, makan2 dan b'crita time cikgu mengajar....hahaha btl2 nakal kami time dulu~

oppsss sebelum tu, mesti la bah mau kasi tgk dulu gmbr skolah kmi yg tcinta ni...hehe ni dia~
cantik kan...teknik d hati kmi..wahhh penuh gah gitu skolah kmi yg t'hebat ni..hehehe d cni la sy bkenalan dgn 3 org kwn baik sy yg gila2 la jgk tapi de best...hahahaha

ni la antara genk yg sy mksdkan tu...hahaha mcm tangga tersusun pulak sdh jd nya....hehe msh lg dgn muka kebudak-budakan...kwn sy yg sorang lg tu, mmg ssh ckt mau d ambk pic nya bsama-sama sb selalu jak menghilang....hahaha...ok sy mau perkenalkan dulu genk2 tercomel sy ni...hehe...yg kecil molek tu, shima namanya, then yg tggi btl tu pulak ierah namanya tapi kazen2 nya panggil mun or moon (bulan)hehehe...btl kan rah???

eh ada pulak rupanya kamu 3 ni bkumpul ya...hahaha ndak perasan pulak bah....ni la 3 genk sy yg paling happening...that is shima, ierah, n hasek....hehehe smiley gurlz~

hahaha mood time tu cuma mau snap2 pic n lepak-ing jak...hahaha...manfaatkan masa yg ada, cewah....manfaat kan la sangat....kunun jak tu...huahuahua

ni la aktiviti paling best d teknik dulu...hehe sb dapat berjualan time anugerah konvo tuk senior2 kmi yg sdh hbs spm....

ni la kmi setelah setahun kemudian kmi hbs stdy dri teknik tu...mcm ndak byk perubahan kan..hehehe...ni la kali terakhir sy rasa dpt sm2 ngan dorang pastu kmi jarang sdh jln sm2, lepak d rumah c ierah sm2 dan b'gmbr sm2...huhu i miss that moment so much.....

No comments:

Please..Leave Your Name Here...