Wednesday, June 22, 2011

VIP a.k.a M-POP

salam 1 blogger smua..

agak lama sudah sy tak aktifkan diri dunia blog ni tau...
ahad yg lalu kan sy ada tonton kat Melodi TV3, ada 1 cite ni sy t'tarik pulak nak buat entri pasal gabungan artis baru n artis lama ni, korang nak tau, dorang dah b'gabung untuk mewujudkan nama kumpulan yg ala2 korea iaitu VIP...kalau korea kita kata K-POP kan, then kalau di malaysia pula mesti la kita kata M-POP,org malaysia mana boleh jd org korea, betul tak?...hehehe, korang mesti sangka dorang ni macam ikut2 grup Big Bang sebab nama fans grup tu dikenali sebagai VIP juga tau, tapi kata salah seorang member VIP M-POP ni iaitu adam af, dorang tak ikut mana2 kumpulan kat korea tu, dia kata "kalau korea, korea la, kita ni orang malaysia, jadi masih lagi mengekalkan imej tu sebagai orang malaysia". harap2 begitu la kan....tak mau la ciplak2 ni..huhu


disebabkan sy ni pun K-POP lover la katakan..haha, so sy search la lagu2 dan cara dance VIP grup ni kat youtube...ermmm komen sy la kan, sy rasa VIP ni not bad la juga, yang penting, dorang tak ciplak mana2 grup dari K-POP....kita nak yg original, baru la org lain pun boleh support....hehe


hah ni la orang2 M-POP tu, ok sy kenalkan satu2 member VIP ni, mula dari kiri nama dia adalah Fadlan, Marlon, Ryan, Adam af, dan hujung sebelah kanan tu pula Yandy....mereka ni semua anak jati sabah bah...hehe...btw sy suka la tengok mamat yg sebelah kiri tu, fadlan nama dia, dia ni rapper tuk grup ni tau, oppss sy just suka tengok dia ok tak ada maksud apa2 pun...haha
kalau korang nak dengar lagu mereka yang sekarang famous di corong2 radio, korang boleh la tengok video kat bawah ni...



amacam...ok tak???not bad la kan....harap2 dorang ni dapat la hasilkan dance dan lagu yang mantap2 kan...
so, kita sokong la keluaran industri malaysia ya....hehehe....


ok, itu saja la sy nak melalut hari ni....hehe wassalam..daaa~
:face64:::smile always dearies:::face64:

No comments:

Please..Leave Your Name Here...