Friday, June 24, 2011

*Contest Blog Saya Comel*



Salam bloggers

emoticon31

ok, sebelum tu saya nak ucapkan trima kasih daun keladi la kat emoticon13Cik Ainaemoticon13 sebab dah tag saya tuk join contest ni...hehehe

actually, contest ni adalah emoticon22Cik Qistinaemoticon22 yang anjurkan, kalau korang nak join, join saja, mari kita sama2 emoticon08memeriahkan contestnya ni...hehehe. tapi sebelum korang join, pastikan banner yang kat bawah ni ada tau kat entri korang nanti..hehe


comel x banner tuhehehe mesti la comel kan macam tuan dia...hehe...ok hentikan puji memuji, nanti ada pula yang terbang..haha

sebelum join, kena baca dulu syarat2 nya ya...

1.Follow blog n like page Cik Qistina dulu..hehehehe


2.buat satu entry mengenai contest nie n tag kpd 4 owg..x kisah laa sapa pown

3.last sekali...tinggalkan link kowg dkt comment box bwh entry ni
tarikh last contest ni adalah 17 julai 2011 dan tarikh tu tak akan di ubah2...dan lagi satu, contest ni ada hadiah yang lumayan tau, kalau nak tau maklumat selanjutnya pasal hadiah2 tu, korang SINI ...

harap2 la kan dapat menang contest ni, hehe walaupun blog saya ni tak la secomel mana pun..hehe pengakuan jujur ni

jadi, tiba masanya saya nak tagging 4 blogger lain pula...hahaha

Cik Minchun

Cik Diana

Cik Jaluvsa

Cik EtySalbiah


ok selesaihehe...

wassalam n daaa

:: smile always dearies ::


No comments:

Please..Leave Your Name Here...