Thursday, June 23, 2011

Banyak Duit???



Salam 1 bloggers smua!!!!


emoticon30

tiba2 :face6:pula sy nak buat cerita pasal satu topik ni iaitu menjana duit yang melalui internet. tak kira la dari laman web mana, dari facebook ka, kelabjutawan ka atau apa2 yang sama waktu dengannya la...

sejak akhir2 ni, sy banyak sangat terima tawaran2 macam tu:face31:. ada yang tawarkan supaya join dorang la pastu boleh dapat duit banyak dalam sehari. eh betul ka tu ya:face63:...bukannya sy tak nak percaya, cuma sy risau mana la tau kan first2 aja kita rasa best, ibarat dunia ni kita yang punya. then, lama2 tanpa kita sedar, ada pula kesan sampingannya, ish masalah lg tu.

ada 1 emel ni, dia asyik2 hantar emel kat sy sampaikan penuh inbox sy tau, pening kepala sy kalau buka emel sy tu tau...hanya benda tu saja yang selalu memenuhkan inbox sy...huhuhu

ya la, dorang selalu kata, tak perlu bekerja keras untuk mendapatkan duit yang banyak, duduk di rumah saja boleh menjana pendapatan yang lumayan...fuh ayat tu beb, memang sangat menyakinkan la...sampaikan sy pun macam teringin pula nak cuba tapi hati ni masih ada keraguan..hahaha....siapa la yang tak terpengaruhkan kalau gambar duit yang berlambak-lambak dorang pamer kat laman2 sosial, kalau join benda-benda begini, berpada-pada la juga kan, sedangkan doktor, cikgu, peguam, polis, makbapa kita pun bekerja keras tau untuk mendapatkan duit yang banyak untuk sara hidup diri dan keluarga dorang, yang bezanya, dorang bekerja dengan kerja kerasemoticon16


wow banyaknya duit...siapa la yang tak nak duit macam tu kan, kalau bagi kat sy pun, sy akan ambil, cumanya berhati-hati la kan dalam membuat urusan secara online sebab banyak kesan sampingannya

so, kepada siapa2 yang dah dapat duit banyak2 tu or yang masih lagi berfikir sama ada nak join atau tak, its up to you...orang sabah kata, dari kitak jak bah tu...hehe

ok, itu saja la entri sy yang serba melalut ni...hehehe
wassalam n daaaa
:: smile always dearies::

2 comments:

ChentaEty said...

wow..kalo cam nie..duk rumah je..x perlu kerja...dha jd kaya kan awk..;)

Aisyah Qaisyiah said...

a'ah btl3..hik3....duduk2 kat rumah aja pun dah blh kaya raya

Please..Leave Your Name Here...