Wednesday, May 04, 2011

Terima Award lagi!!!

salam dan selamat malam blogger...
anyeonghaseyo....
good night...
dan yg sama waktu dengannya la...hehehe

yeahhhh hari ni sy dpt award untuk yg ke-2 kali nya...hehehe kesian kan, baru dua kali dapat award dah hepy mcm dapat result straight A's pula kan...hehe

ok ini dia award nya...
hehehe lawa kan plus cute like its owner gitu....^_^

ok, Cik Minchun, begini citenya...hahaha (nak b'cite2 dulu pasal awrd ni)
actually, bagi sy kan, award ni la yg paling kiut pernah sy jumpa tau,then lg 1, sy suka marshmallow tu, klu real kan bgs, ble jgk sy mkn time tgh2 mlm ni....hehehe btw, award ni mmg t'baekkkkkkkkkk la....hehehe
thanx n kamsahamnida dongsaeng~
nemo nemo nemo nemo bogoshippo....


8 comments:

ichsan afriadi said...

good luck :D

Aisyah Qaisyiah said...

tq ichsan~

aqmalazmi said...

WAHHHH dapat kew?? HEEEE..

Aisyah Qaisyiah said...

ya sy dapat....klu awk nak, awk follow la kwn blogger a.ka. housemate sy tu.....hehehe

♥ MinChun 민천♥ said...

matching kn ngan blog ko...pink lg...hehehehe.....
kamsahamnida unnie.... XD

Aisyah Qaisyiah said...

hahaha e2 la...btl2 matching...hahaha pndai ko pilih wrna kan...

ja luv sa 4ever ( ema_dil ) said...

wahhhhhh dia dapt lagi satu awrd lh hehe taniah lh..

Aisyah Qaisyiah said...

hehehe makasih ema....

Please..Leave Your Name Here...