Monday, May 02, 2011

~Praktikal Ku Di TM dah Berakhir~

salam dan selamat hari isnin bloggers dan kwn2 yg lain....
hari ni adlh hari yg sgt m'bosankan, huh ntah yg keberapa time (yg pnting bkn yg first time) sy rasa bosan tau, sb xda benda nak buat hri ni, so duduk kat rmh je la, praktikal pun dah hbs, dan sy pun tlh mengalami situasi yg amat membosankan dah la line broadband kat rumah ni slow mcm siput,sy rasa laju lg siput kot drpd broadband sy ni...hahahaha (sengaja nak kata g2 tuk lepaskan kegeraman sy yg melampau plus kebosanan tahap gaban)huhuhu

Begini la, nak dijadikan story, actually sy nak cite pasal saat2 t'akhir time kat ofis TM mggu lalu....
time ni dua hari sblm sy nak hbs praktikal...hehe punya la sibuk time tu sb kakak2 staf kat TM tu sibuk nak uruskan majlis farewell kat kitorang, huhu sungguh t'haru sy tau, so sblm nak layan pic2 yg lain tu, sy nak perkenalkan la dulu watak2 dlm majlis farewell tu, ha sy mulakan dari kanan dulu ya, hehe dari kanan mcm besa la sy yg tgh b'tudung eeh silap bkn tudung tpi selendang biru, pastu kak zay,sidar n linda (stdnt praktikal juga),kak sam or mami,kak joy yg suka wat lucu, kak mila a.k.a DJ, kak hajar, kak mis, kak ifah, umi, ema (also stdnt praktikal) and yg last sblh hujung kiri tu pla adlh kak ros~ (pggilan ala2 upin ipin pggil kakaknya c kak ros) yg baik ati...hehehe
ehhhh sapa pla lelaki yg tgh kangkang sambil pegang mangkuk tu???
hehehe itu adlh lan namanya, entah la mcm mn mamat ni blh t'selit d antara gadis2 ni...hahaha, tapi xpa la, bagi chance kat dia, nanti dia nangis pla...hahahaha
yg kat tengah2 tu adlh kak joy, kak joy merupakan watak utama dlm majlis ni...hehehe sy saja2 je kata dia watak utama sb baju dia nmpk lawa sgt mcm pengantin, hampir 1 ofis kata baju dia cantik ibarat c pengantin yg mau duduk d jinjang pelamin, chewah...hehehe (hbs la kalau kak joy baca entry ni, konfem dia akan kenakan sy juga)hahahahaha....dan yg mempunyai senyuman ceria tu pla kak mila gerangannya...hehehe
wah wah wah....ni la golongan2 beliau yg patut kita hormati...hehe~
hahaha kat cni sumenya muka2 yg dah kekenyangan....tgk kak zay yg otw nak mkn kue, tu pun mcm dah x larat dah nak menyuapkan kue tu kat mulutnya...hehehe jgn mrh ya kak zay, just kiding....hehehe
amboi, dua org minah ni....hahaha, xpa yg penting kmi hepy always....jom kita minum dulu~hee
oke, ini la gadis2 a.k.a perawan2 a.k.a stdnt praktikal di TM....hehehe senyum sokmo sumenya....atau dlm ati ada taman???uitssss ni dah kuar tajuk ni...hehehe ok buat dont know je....
wahhhh sy ngan pengantin la...hehehehehe bkn pengantin btl2 ya...sy sj2 je tu usik2 sb baju kak joy time tu lawa sgt...
ni sume adlh kakak2 staf bagi unit CSM, sy pla unit SME, hehe walau pun b'lainan unit, tapi kmi sume mcm kuarga....peace~
ni la pic yg t'akhir yg dapat di ambil antara sy dan staf2 d TM...
dan pic ni juga di ambil time hari t'akhir di ofis sna....huhuhu sedih sgt2 sb t'pksa meninggalkan dorang.....

oke la, sy x nak cite lebih2, kang nanti sy nangis pla gara2 t'lalu sebak yg t'amat sgt...huhuhu
warghhhhhh sedihnyaaaaaa~~~~~~~~~~~~~

bye n wassalam....

2 comments:

Anonymous said...

nak tanya, TM ada elaun x ?

Aisyah Qaisyiah said...

TM tiada bagi elaun..tapi TM banyak memberi pengalaman jika kamu ambil bidang pengurusan...

biasanya mereka just bawa kita pergi outstation kat tempat lain...

Please..Leave Your Name Here...