Sunday, May 29, 2011

Contest :Background and Posing Paling Cun

salam dan selamat tgh hari blogger...
hari sy tlh d alu2kan oleh  Cik Liyana Amin tuk mengikuti contest yg dia anjurkan, owh ya,sbnr nya ada sorang lg rakan blogger kita yg tlh b'kejasama ngan Cik Liyana Amin iaitu Cik Akmal Liyana....so,klu korang nak join,korang follow la kedua2 blog tu ok...hehe


sebelum tu,sy kena letak banner contest ni,kalau x,nnti kena reject pla...hehe


ok, ini pic yg sy nak pertaruhkan tuk contest kali ni..hehe
pic ni kena snap time sy outstation,so disebabkan kmi dah penat buat promosi,bos kitorang dengan senang atinya tlh m'bw kmi b'siar2 d resort..resort tu cantik sgt (lupa dah apa nama nya..hehe) siap ada pantai lg....


Cara cara dan syarat syarat penyertaan :

1. Sesiapa sahaja dibenarkan untuk menyertai tetapi hendaklah warganegara Malaysia yang tinggal di Malaysia.  --> yup, saya seorang warganegara Malaysia dan tinggal di Malaysia

2. Anda dikehendaki follow blog kami, Liyana Amindan Akma Liyana. serta like fan page ini, CLICK HEREWajib!   --> dah buat

3. Anda perlu buat entry pasal contest ini dan disertakan dengan gambar yang nak dipertandingkan. Tajuk entry anda sama adaCONTEST BACKGROUND AND POSING PALING CUNatau CONTEST BNP PALING CUNWajib!  --> tajuk entry saya adalah CONTEST BNP PALING CUN... hehe

4. Letak banner contest ini di sidebar korang dan linkkan ke entry contest yana ni. Wajib!   --> dah letak banner kat sidebar

5. Gambar yang dipertandingkan tidak kisah secara individu mahupun beramai-ramai tetapi anda perlu berada di dalam gambar tersebut. Ini bagi mengelakkan kes curi gambar.  --> okey!!

6. Gambar yang beraksi lucah automatically akan disingkirkan.  --> erkk.. no komen

7. Gambar boleh edit tapi background gambar mestilah original. Wajib! --> okey.. original punyer..

8. Tinggalkan link entry contest anda pada ruangan comment di bawahentry iniWajib!   --> akan dibuat apabila enrty ni di publishkan.. hehe

9. Sila tag kepada 3 blogger lain yang masih aktif dan perlu diberitahu kepada mereka bahawa mereka telah ditag.  -->tak wajibkan nak kena tag orang lain kan? erkk
*hehe sory....syarat2 nya tu sy copy paste aja sb nak cepat kan..hehe

tarikh tutup contest ni adalh 5 September 2011...lama lagi tuuuuu

so tiba masanya sy nak tag 3 orang rakan blogger yg lain pula...hehehe (lamanya x tagging org)






2 comments:

Liyana Amin said...

thx sudi join (: maaf lupe inform, nama anda sudah diletakkan di sidebar blog saya, sila check nama anda. semoga berjaya! ^^

JuWita said...

cayok2!

Please..Leave Your Name Here...