Friday, May 27, 2011

~Buruknya Perangai Dia!!!~

salam dan slmt mlm blogger...


hari ni sy cuma nak meluah kat blog ni aja...sejak dua menjak tiga menjak ni kan, ada org tu selalu aja buat sy rasa mcm nak gelak,menyampah, dan mcm2 feeling lg la yg x dpt diluah melalui prktaan tp dpt d xpress dgn feeling aja....


orang yg sy mksd kan ni kira mcm kwn la juga just x brapa rapat la ngan dia sb perangainya yg buat sy rasa x selesa nak b'gaul mesra ngan dia, then kadang2 kena ati2 juga tau kalau b'gaul ngan dia sb dia ni suka cakap belakang and perasan dirinya cantik la sangat...gedik dia aja yg lebih2...wahaha..




dia selalu cakap mcm ni kat sy kalau ada lelaki yg cuba minta number nya kira mcm mau tackle la gitu walhal sy xtau pun sapa yg tackle sapa sebenarnya ni...hehe ok dia selalu kata begini..


"tadi dia minta number ku,dia merayu2 tau tapi aku x mau bagi first2,skali nya lama2 bru aku bagi"

"aku xtau la ya, ramai btl lelaki yg minta number ku sekarang ni pastu smuanya ensem2 lagi tapi malas la aku nak layan...hahahaha"

pastu,kalau ada lelaki yg dia dah dpt tackle,dia mesti cri tau fb lelaki2 tu,then tgk2 gambr la, pastu kalau dia ada nmpk aja relationship lelaki tu dlm fb "as in a relationship with _________,dia akan buat2 muka selamba yg mcm x peduli tu, pd hal,sy tau dia kecewa,itu sy mmg simpati la sb dlm byk2 lelaki yg cuba tackle dia tu rupanya dah b'punya dan x kurang juga dengan yg dah b'khwn...dia ni juga akan tgk la muka2 awek lelaki tu,then dia akan komen la,bukan komen d fb ok,just kat mulut aja...dia akan cakap begini...

"ish,bukannya cantik btl pun ceweknya ni..."

"ermmm ndak cantik pun pmpuan ni,make up nya aja yg tebal2,kan kan hahaha"
(ermm sm la mcm kau juga,harap make up aja tebal,cantik x asli,pndai ja nak mengata org lain)

actually,aq dah muak dgn perangainya tu tau,mau aja sy terus terang ngan dia tpi takut nnt dia terasa pula kan...ermm lantak dia la..owh ya lagi 1 kan,dia ni jenis yg cepat bosan ngan lelaki,klu ada lelaki yg baru tackle dia kan,paling lama b'tahan pun just smpai 3 minggu aja,lepas tu,mereka dah xkan contact each other....


ish,mau aja sy nasihatkan dia supaya jgn t'lalu lyn sgt lelaki2 d luar sna,tapi sy x brani sb dia kan lebih tua setahun dri sy,so t'pksa ni diam kan aja...huhu (sy juga yg merana sb t'pksa layan citenya yg mengada ngada mcm kuda 2..huh)....and paling sy x brapa suka perangai dia ni kan,dia suka sgt menunjuk2,klu ada baju baru,dia mesti nak hebohkan 1 kampung,ish poyo la dia tu,apa2 aja barangnya yg baru ke,mesti dia nak tayang2 kat sy atau budak2 pmpuan yg lain yg ada kat kg ni...

ada beberapa bulan yg lalu pula,sy kecewa dan menyampah btl dgn perangainya ni sb ada ke patut dia ni kan nak beli hp baru jenama nokia C3,so dia x cukup duit la,jd dia pegi kat rumah sy tuk minta tmbh duit,kalau setakat RM50 tu xpa la,ini dia minta smpai RM100 lebih begitu....uiksss sedangkan hp sy ni pun setakat yg nokia 2600 classic plus dengan keadaan sy yg x keja sb msh lg stdy kan,senang2 aja dia nak minta duit kat sy gara2 mahu beli hp...adui punya selfish and x pndai b'pikir la dia tu....kalau beli barang make up and barang keperluan untuk curl rambut byk pula duitnya erk...tapi ini,nak beli hp pun minta duit kat sy....

so,semenjak sy b'kawan dengan dia ni kan,sy mula sdh untuk b'hati apabila b'gaul dengannya sb dia ni suka cakap belakang kalau dia rasa mcm x puas ati, contohnya begini...c dia ni tengah b'cite2 ngan c A pasal boypren2,pastu dlm masa yg sama dia mengata pula boypren c B ni begini begini,then apabila dia b'cite2 dengan c B pula,dia mengata boypren c A ni begini begini...adui apa punya keparat la org begini...jd x mustahil la juga dia pernah umpat2 sy...ermm xpa sabo je la..hahaha

so,e2 aja la sy nak meluah kat blog sy yg t'cinta ni...bagi sapa2 yg x suka ngan en3 yg sy buat kali ni,sy x blh buat apa2 sb ini page sy,jd suka ati la kan sy nak post apa....yg penting ati sy dah ringan sikit sb dok melayan sorang kwn sy yg mana perangainya ni buat sy menyampah!!!

bye dan wassalam...


No comments:

Please..Leave Your Name Here...