Sunday, May 29, 2011

Contest :Background and Posing Paling Cun

salam dan selamat tgh hari blogger...
hari sy tlh d alu2kan oleh  Cik Liyana Amin tuk mengikuti contest yg dia anjurkan, owh ya,sbnr nya ada sorang lg rakan blogger kita yg tlh b'kejasama ngan Cik Liyana Amin iaitu Cik Akmal Liyana....so,klu korang nak join,korang follow la kedua2 blog tu ok...hehe


sebelum tu,sy kena letak banner contest ni,kalau x,nnti kena reject pla...hehe


ok, ini pic yg sy nak pertaruhkan tuk contest kali ni..hehe
pic ni kena snap time sy outstation,so disebabkan kmi dah penat buat promosi,bos kitorang dengan senang atinya tlh m'bw kmi b'siar2 d resort..resort tu cantik sgt (lupa dah apa nama nya..hehe) siap ada pantai lg....


Cara cara dan syarat syarat penyertaan :

1. Sesiapa sahaja dibenarkan untuk menyertai tetapi hendaklah warganegara Malaysia yang tinggal di Malaysia.  --> yup, saya seorang warganegara Malaysia dan tinggal di Malaysia

2. Anda dikehendaki follow blog kami, Liyana Amindan Akma Liyana. serta like fan page ini, CLICK HEREWajib!   --> dah buat

3. Anda perlu buat entry pasal contest ini dan disertakan dengan gambar yang nak dipertandingkan. Tajuk entry anda sama adaCONTEST BACKGROUND AND POSING PALING CUNatau CONTEST BNP PALING CUNWajib!  --> tajuk entry saya adalah CONTEST BNP PALING CUN... hehe

4. Letak banner contest ini di sidebar korang dan linkkan ke entry contest yana ni. Wajib!   --> dah letak banner kat sidebar

5. Gambar yang dipertandingkan tidak kisah secara individu mahupun beramai-ramai tetapi anda perlu berada di dalam gambar tersebut. Ini bagi mengelakkan kes curi gambar.  --> okey!!

6. Gambar yang beraksi lucah automatically akan disingkirkan.  --> erkk.. no komen

7. Gambar boleh edit tapi background gambar mestilah original. Wajib! --> okey.. original punyer..

8. Tinggalkan link entry contest anda pada ruangan comment di bawahentry iniWajib!   --> akan dibuat apabila enrty ni di publishkan.. hehe

9. Sila tag kepada 3 blogger lain yang masih aktif dan perlu diberitahu kepada mereka bahawa mereka telah ditag.  -->tak wajibkan nak kena tag orang lain kan? erkk
*hehe sory....syarat2 nya tu sy copy paste aja sb nak cepat kan..hehe

tarikh tutup contest ni adalh 5 September 2011...lama lagi tuuuuu

so tiba masanya sy nak tag 3 orang rakan blogger yg lain pula...hehehe (lamanya x tagging org)






Friday, May 27, 2011

~Buruknya Perangai Dia!!!~

salam dan slmt mlm blogger...


hari ni sy cuma nak meluah kat blog ni aja...sejak dua menjak tiga menjak ni kan, ada org tu selalu aja buat sy rasa mcm nak gelak,menyampah, dan mcm2 feeling lg la yg x dpt diluah melalui prktaan tp dpt d xpress dgn feeling aja....


orang yg sy mksd kan ni kira mcm kwn la juga just x brapa rapat la ngan dia sb perangainya yg buat sy rasa x selesa nak b'gaul mesra ngan dia, then kadang2 kena ati2 juga tau kalau b'gaul ngan dia sb dia ni suka cakap belakang and perasan dirinya cantik la sangat...gedik dia aja yg lebih2...wahaha..




dia selalu cakap mcm ni kat sy kalau ada lelaki yg cuba minta number nya kira mcm mau tackle la gitu walhal sy xtau pun sapa yg tackle sapa sebenarnya ni...hehe ok dia selalu kata begini..


"tadi dia minta number ku,dia merayu2 tau tapi aku x mau bagi first2,skali nya lama2 bru aku bagi"

"aku xtau la ya, ramai btl lelaki yg minta number ku sekarang ni pastu smuanya ensem2 lagi tapi malas la aku nak layan...hahahaha"

pastu,kalau ada lelaki yg dia dah dpt tackle,dia mesti cri tau fb lelaki2 tu,then tgk2 gambr la, pastu kalau dia ada nmpk aja relationship lelaki tu dlm fb "as in a relationship with _________,dia akan buat2 muka selamba yg mcm x peduli tu, pd hal,sy tau dia kecewa,itu sy mmg simpati la sb dlm byk2 lelaki yg cuba tackle dia tu rupanya dah b'punya dan x kurang juga dengan yg dah b'khwn...dia ni juga akan tgk la muka2 awek lelaki tu,then dia akan komen la,bukan komen d fb ok,just kat mulut aja...dia akan cakap begini...

"ish,bukannya cantik btl pun ceweknya ni..."

"ermmm ndak cantik pun pmpuan ni,make up nya aja yg tebal2,kan kan hahaha"
(ermm sm la mcm kau juga,harap make up aja tebal,cantik x asli,pndai ja nak mengata org lain)

actually,aq dah muak dgn perangainya tu tau,mau aja sy terus terang ngan dia tpi takut nnt dia terasa pula kan...ermm lantak dia la..owh ya lagi 1 kan,dia ni jenis yg cepat bosan ngan lelaki,klu ada lelaki yg baru tackle dia kan,paling lama b'tahan pun just smpai 3 minggu aja,lepas tu,mereka dah xkan contact each other....


ish,mau aja sy nasihatkan dia supaya jgn t'lalu lyn sgt lelaki2 d luar sna,tapi sy x brani sb dia kan lebih tua setahun dri sy,so t'pksa ni diam kan aja...huhu (sy juga yg merana sb t'pksa layan citenya yg mengada ngada mcm kuda 2..huh)....and paling sy x brapa suka perangai dia ni kan,dia suka sgt menunjuk2,klu ada baju baru,dia mesti nak hebohkan 1 kampung,ish poyo la dia tu,apa2 aja barangnya yg baru ke,mesti dia nak tayang2 kat sy atau budak2 pmpuan yg lain yg ada kat kg ni...

ada beberapa bulan yg lalu pula,sy kecewa dan menyampah btl dgn perangainya ni sb ada ke patut dia ni kan nak beli hp baru jenama nokia C3,so dia x cukup duit la,jd dia pegi kat rumah sy tuk minta tmbh duit,kalau setakat RM50 tu xpa la,ini dia minta smpai RM100 lebih begitu....uiksss sedangkan hp sy ni pun setakat yg nokia 2600 classic plus dengan keadaan sy yg x keja sb msh lg stdy kan,senang2 aja dia nak minta duit kat sy gara2 mahu beli hp...adui punya selfish and x pndai b'pikir la dia tu....kalau beli barang make up and barang keperluan untuk curl rambut byk pula duitnya erk...tapi ini,nak beli hp pun minta duit kat sy....

so,semenjak sy b'kawan dengan dia ni kan,sy mula sdh untuk b'hati apabila b'gaul dengannya sb dia ni suka cakap belakang kalau dia rasa mcm x puas ati, contohnya begini...c dia ni tengah b'cite2 ngan c A pasal boypren2,pastu dlm masa yg sama dia mengata pula boypren c B ni begini begini,then apabila dia b'cite2 dengan c B pula,dia mengata boypren c A ni begini begini...adui apa punya keparat la org begini...jd x mustahil la juga dia pernah umpat2 sy...ermm xpa sabo je la..hahaha

so,e2 aja la sy nak meluah kat blog sy yg t'cinta ni...bagi sapa2 yg x suka ngan en3 yg sy buat kali ni,sy x blh buat apa2 sb ini page sy,jd suka ati la kan sy nak post apa....yg penting ati sy dah ringan sikit sb dok melayan sorang kwn sy yg mana perangainya ni buat sy menyampah!!!

bye dan wassalam...


Thursday, May 26, 2011

~Kisah Hati Perempuan Pada Seseorang~


salam dan selamat pagi blogger...
time sy tgh blogwalking pagi2 ni,sy t'jumpa pula 1 entry yg sgt menarik dan mmg kena la dgn diri sy yg b'gelar perempuan. entry yg sy nak share nanti ni sy dpt dri mr.Sentuhan Maya.


so,kepada lelaki2  yg mmg rasa dirinya lelaki tu (hehehe kepada yg blur dirinya tu lelaki, baik x pyh bca la entry ni...haha) ketahui la apa yg t'sirat d hati pmpuan atau bidadari pujaan ati mu.

ada 7 perkara yg lelaki perlu tau apa yg ada dlm ati pmpuan slama ni :

1) kadang dia sering menyembunyikan 1 rasa yg sakit pada seseorang sehinggakan menitis air matanya namun kita tidak melihatnya...kerana menangis dia dalam senyap...menangis dia dalam hatinya...deritanya sukar kita fahami kerana dia pandai memainkan watak lakonan bagi menyembunyikan kesedihannya disebalik senyuman yang terukir...

2) dan kadang bila kita mampu melihat  air matanya yang mengalir...sungguh di kala itu amat perit derita yang ditanggungnya...dan seolah telah hilang 1 kekuatan diri kerana selalu menahan dari mengalirnya air mata itu...dan jika kita terus biarkan dia dalam kesedihan, mungkin dia akan melakukan perkara di luar kawal...bimbinglah dia...tenangkanlah hatinya...

3) di saat menitisnya air matanya itu, jika kamu berpesan padanya dan berjanji tak kan melukai lagi perasaannya...dia akan menerima kata-kata mu itu sebagai pemangkin semangatnya yang membara...dan jika kamu berpesan jangan menangis lagi dan akan menjaganya...lantas dia akan mengenggam erat tanganmu...di dalam hatinya dia berazam tidak akan melepaskan hingga akhir hayat...

4) dan kadang dia jarang menyatakan kata rindunya...janganlah kamu beranggapan tiada langsung perasaan rindu itu pada kamu...sengaja dia memberi ruang untuk menyatakan terlebih dahulu kerana hatinya amat berbunga  bunga jika seseorang yang dia cintai memberitahu sedang rindukannya...apabila perempuan kata dia rindu sama kamu, dia benar-benar maksudkannya...apabila berjauhan,bayanganmu akan sentiasa bermain di mata...kadang dia tidak dapat melakukan kerja kerana amat merindui kamu...

5) apabila dia berkata lelaki itu lebih baik daripada kamu, jangan percaya kata-katanya kerana dia hanya mahu menguji kamu...dia mahu melihat sejauh mana kamu sanggup menjadi yang terbaik di matanya...walaupun memang sebenarnya  kamulah yang terbaik di hatinya...selagi dia dengan kamu, percayalah, walaupun perempuan menganggap  masih ramai lagi yang lebih baik di matanya, tetapi di hatinya, kmau tetap yang terbaik...kerana kamulah dunianya selamanya...

6) kadang dia menjadi degil, dia bukan bermaksud untuk menjadi degil tetapi dia mahu melihat sejauh mana lelaki itu mampu bersabar dengan kerenahnya...percayalah hati perempuan itu lembut. andai kena caranya, jangan terkejut kalau akhirnya dia menukar fikirannya dalam masa sesaat...kata orang keras hati perempuan mampu cair dengan janji manis sang pemujanya...

7) dan apabila dia berkata, "tolong tinggalkan saya!", dia tidak bermaksud menyuruh anda  pergi selamanya...dia hanya mahu menenangkan fikirannya sebentar saja....apabila dia kembali tenang, perayalah dia akan mencari anda semula...itu tandanya dia benar-benar menyintai anda...perempuan sukar untuk mengawal perasaan...dia terlalu emosional...tapi dialah yang paling menyayangi anda dan sangat sensitif dengan perubahan diri kamu....

ketahuilah lelaki, sesungguhnya hati wanita itu sangat sensitif dan lembut hatinya bagaikan gula-gula kapas yang mudah cair....jika sekali perempuan itu jatuh hati pada pujaan hatinya, amat susah untuk dia melupakannya  dan memerlukan masa yang agak lama mgkn berbulan, bertahun dan sampai bila-bila, kita tidak tahu...

itu saja entry sy tuk pagi ni....bye dan assalamualaikum~

Wednesday, May 25, 2011

~My Siblings~

salam n selamat malam my frens...


dah agak lama sdh kan sy x update blog sy ni...hehehe dah b'sarang labah2 sdh blog sy ni...kesian blog ni,kejam sungguh tuan punya blog ni kan...hehehe (mengata diri sndri lg tu,haha mmg hampeh la ko ni syah)..


actually hri ni sy just nak story morry pasal adik-beradik sy jak ni sb hari ni sy sungguh sunyi plus penat....haha(apa la yg ko penatkan tu syah mcm mengalahkan VIP jak ko ni)hahaha


ok,sy gtau yg sejujurnya k,sy sunyi sb sorang adik sy dah pegi smbung bljr then tmpt tu bknnya dekat tapi jauh, sy dan kuarga d timur M'sia,dia pula d barat M'sia, pastu sy penat pula sb 1 hari ni jak sy rasa dah mcm mengelilingi 1 tawau hanya semata2 nak temankan mak sy ziarah kubur arwah nenek2 sy dan arwah abg sy iaitu abg sazrin


sy mulakan cite ngan abang sy dulu la ya. ok,yg kat bwh ni adalh abang sy ngan ehem dia la..ehehe
haha sy dpt pic ni dri fb abg sy sb kmi sekeluarga ni ssh dpt b'gambar b'sama2,namanya adlh Malik. sbnrnya,abg sy yg ini adlh ank kedua dlm kuarga sy tpi disebabkan abg sy yg sorang lg dah arwah,jd abg ni la yg dah ambl alih jawatan abg sy yg first tu tuk jadi anak harapan a.k.a anak paling tua. nak di jadikan cite,abg sy ni kurang peramah ckt dgn sy tapi atinya baik dan dia sungguh ambk berat akan pelajaran adik2nya. jarang sy nmpk abg sy ni marah2 tau, ada 1 kali tu,sy pernah t'rosakkan laptopnya then smpai skrg laptop tu x dpt hidup tpi abg sy xla jgk marah2 cuma dia tnya2 jak mcm mn ble rosak,e2 jak...hehehe syukur x kena mrh...


pastu anak yg seterusnya sy la...hehe...lepas sy lahir,adik sy pula la lahir...ni dia muka nya...
hah yg tgh angkat dagu tu la adik sy yg first,nmnya Asrih...hehe kena wanted ni bdk...haha..adik sy ni dulu masa kecik2 suka sgt pakai bju pmpuan tp skrg, fuh ramai pla peminatnya ya, ntah,pa la yg ada sm dia ni. dia ni selalu sy panggil "pesollek", mksdnya kuat jln dan x pndai diam di rumah,slalu jak ada kwnnya tepon suruh jln, sy pun xtau pa dia buat,klu sy tnya,katanya dia pegi rumah cikgunya bantu2 pasang kanopi pengantin. Tapi skrg,adik sy ni dah pegi jauh dari kmi skuarga sb dia dpt twrn smbg stdy d melaka,fuh jaunya...menangis parents sy time dia nak jln ni,alahai xda sdh kwn ku mau nonton drama Juvana...huhuhu


yg seterusnya pula adik yg sy sgt syg tpi kadang2 buat sy sakit ati jgk iaitu hafiz yg hensemboy mcm boboiboy...hahaha
antara adik2 sy,yg ni la paling hensemboi...hehe,comel pla dia kalau di pakaikan tudung, hehe...adik sy yg ni rajin sgt2 sehinggakan sikap kerajinannya tu kdg2 buat aq rimas...haha,jiran2 xkan prcya yg dia ni dah tahun 3 sb saiz bdnnya yg kecik buat org rasa dia ni mcm b'umur 6 tahun..haha awet muda la katakan mcm kakaknya ni (hehehe perasan la pulak)hahaha. sy selalu olok dia "sally~~~" (nama watak kartun dlm upin ipin) sb ntah la,hahaha, kdg2 sy olok dia begitu smpai dia menangis..hehehe,apa2 pun,adik sy yg sorang ni mmg t'baikkkk sb kerajinannya,jgn heran ya,dia ni pndai udah masuk dpur masak air dan goreng telur...besanya dia goreng telur sndri kalau dia nak makan..haha


ok,adik sy yg bongsu pula adalh dikenali sbg asraf...hehe
adik yg ni mmg manja hbs la,dah nm nya adik bongsu kan,so apa pun dia minta mesti dpt. dulu masa sy skolah rendah mcm darjah 1 2 dan 3 la,sy just bw 20 sen jak tapi dia ni masyaallah, msh lg tahun 1,pndai sdh bw duit 50sen, kdg2 50sen tu x cukup jd mak pun bg la seringgit,amboi bdk2 skrg mewah ow...t'kezut sy di buatnya. tapi adik sy yg 1 ni,sy suka sgt ngan bau dia,ntah la knapa...haha penyakit pelik sy yg t'baru mungkin kan.Nak dicitekan lg,adik sy ni,kalau kita nak suruh dia minta tlg ke apa ke, mesti sediakan upahnya la dulu sb kalau xda upah, dia xkan buat,teh upahnya tu mestila lebih drpd 20sen...hahaha mata duitan btl bdk ni.


ok,e2 la dia cite2 pasal adik-beradik sy yg lain, sy buat entry pasal ini bknnya apa, sb sy kesunyian sgt2,terasa rumah ni mcm kurang jak (erm mmg kurang pun sb makin lama,kmi adik beradik akan pergi jauh juga tuk mengejar ilmu demi sbuah impian diri dan ibubapa kmi).


ermm xtau nak taip apa dah tapi mata sy blm lg ngantuk ni...hehe apa2 pun,kalau kwn2 dah hbs baca entry sy tuk kali ni,ringan2kan la tgn kwn2 taip komen pasal entry ni...


bye,selamat malam dan assalamualaikum wbt...

Sunday, May 08, 2011


hambarnya ku rasakan hidup ini
sayunya hati
tatkala melihat dirimu menahan derita
andai bisa
berikan saja kesakitan mu itu pada ku
demi kesihatan mu
sanggup ku tukarkan kesakitan mu itu di badan ku ini

besarnya cobaan yang Kau berikan
tak tertahan rasanya jiwa ini
melihat kesakitan yang dia alami setiap hari
tak tertahan rasanya jiwa ini
melihat diri nya yang lemah sentiasa

Ya Allah
besar sungguh ujian Mu
tak tertahan rasanya hati ini menanggung kepiluan
sekiranya perderitaan ini demi kebahgiaan kelak
hanya kesabaran yang mampu ku lakukan

tangisan ku merintih
namun air mata ku bagaikan telah kekeringan
tangisan ku sudah tidak kedengaran lagi
apabila kesebakkan mula menguasai jiwa
dan hanya doa pada Yang Esa saja ku termampu

Friday, May 06, 2011

Inilah Hidup

salam ukhwah...
sebuah ucapan yg diungkap 
dengan penuh kesyahduan

ya Allah
tabahnya aq m'hadapi ujian mu ini
rasa sudah tidak t'tanggung oleh diri ini

andai ujian itu sebagai petanda kasih syg mu pada ku
aq trima dgn tulus hakiki
tapi 1 pinta ku pada mu ya Rabb
sesungguhnya diri ini lemah untuk m'hadapinya
x t'tanggung rasanya diri ini menanggung semua beban ini
ku memohon dan b'doa
berikan la diri ku ini sedikit kesenangan walau cuma seminit



Wednesday, May 04, 2011

Suka Ati La~

salam dan selamat pagi blogger...
huh hari ni pagi2 dah ada org yg buat sy t'singgung, x lain x bukan, apa lagi jiran sy la....
suka ati sy la bah nak keja sambilan atau x, napa la org2 kat sini suka sgt busy body...
(sabar syah)...huh kesabaran sy dah hilang gara2 ada jiran mcm dorang....yang sy paling sakit ati ni pla, dorang cakap benda2 yg buat sy t'singgung plus dengan muka yg mcm x puas ati ni, then dorang kata itu ini depan2 mama sy, sy rasa mesti mama sy pun t'singgung juga, sb apa yg anak rasa mesti ibu pun akan rasa juga kan, terutama anak ppuan dorang.
ni la muka sy yg dah bengang....huh!
ye la, sy tau la anak dorang tu sume nya keja....sy ni x...tapi sy x nak cari ada sebab bah juga, klu ikutkan ati, sy mmg mau cri keja jgk tuk biaya yuran nanti, tapi apa kan daya, laporan sy belum siap lg, so dua bulan cuti ni, sy just nak fokus kat laporan sy jak....ish manusia sekarang ni sumenya nak busybody, tapi busibody nya bknnya ke arah positif tapi negatif...pa mksdnya tu ya???mesti kwn2 nak tau kan...

busybody ke arah positif b'mksud seseorang itu masuk campur dalam urusan jirannya, then dia bagi nasihat yg bernas pastu kadang2 dia akan bantu sekiranya dia mampu....

busybody ke arah negatif pula, seseorang atau dua orang atau lebih yg masuk campur dalam urusan jirannya, then dia mengata pula jirannya itu kat orang lain sehingga la boleh menimbulkan fitnah dan salah sangka di kalangan jiran2 yg lain...

so kepada c busybody2 d luar sna, klu nak busybody kat someone, t'lebih dahulu siasat la dulu apa mslh org tu, jgn la sampai nak cakap2 sembarang pasal org tu pula....

xpa, biar la orang nak mengata kita, kita patut b'trima kasih la kat org yg mengata kita tu sb dorang bg kita pahala dorang secara percuma....hahaha...so lantak dorang la nak buat apa, yg penting kita x sakit kan ati dorang....

oke la guys, sy nak pergi b'siap dulu, sb hari ni sy nak pergi shopping dengan mama sy....hehehe, dapat juga lepaskan tension di rumah ni.....

bye n wassalam~

Terima Award lagi!!!

salam dan selamat malam blogger...
anyeonghaseyo....
good night...
dan yg sama waktu dengannya la...hehehe

yeahhhh hari ni sy dpt award untuk yg ke-2 kali nya...hehehe kesian kan, baru dua kali dapat award dah hepy mcm dapat result straight A's pula kan...hehe

ok ini dia award nya...
hehehe lawa kan plus cute like its owner gitu....^_^

ok, Cik Minchun, begini citenya...hahaha (nak b'cite2 dulu pasal awrd ni)
actually, bagi sy kan, award ni la yg paling kiut pernah sy jumpa tau,then lg 1, sy suka marshmallow tu, klu real kan bgs, ble jgk sy mkn time tgh2 mlm ni....hehehe btw, award ni mmg t'baekkkkkkkkkk la....hehehe
thanx n kamsahamnida dongsaeng~
nemo nemo nemo nemo bogoshippo....


Monday, May 02, 2011

~Praktikal Ku Di TM dah Berakhir~

salam dan selamat hari isnin bloggers dan kwn2 yg lain....
hari ni adlh hari yg sgt m'bosankan, huh ntah yg keberapa time (yg pnting bkn yg first time) sy rasa bosan tau, sb xda benda nak buat hri ni, so duduk kat rmh je la, praktikal pun dah hbs, dan sy pun tlh mengalami situasi yg amat membosankan dah la line broadband kat rumah ni slow mcm siput,sy rasa laju lg siput kot drpd broadband sy ni...hahahaha (sengaja nak kata g2 tuk lepaskan kegeraman sy yg melampau plus kebosanan tahap gaban)huhuhu

Begini la, nak dijadikan story, actually sy nak cite pasal saat2 t'akhir time kat ofis TM mggu lalu....
time ni dua hari sblm sy nak hbs praktikal...hehe punya la sibuk time tu sb kakak2 staf kat TM tu sibuk nak uruskan majlis farewell kat kitorang, huhu sungguh t'haru sy tau, so sblm nak layan pic2 yg lain tu, sy nak perkenalkan la dulu watak2 dlm majlis farewell tu, ha sy mulakan dari kanan dulu ya, hehe dari kanan mcm besa la sy yg tgh b'tudung eeh silap bkn tudung tpi selendang biru, pastu kak zay,sidar n linda (stdnt praktikal juga),kak sam or mami,kak joy yg suka wat lucu, kak mila a.k.a DJ, kak hajar, kak mis, kak ifah, umi, ema (also stdnt praktikal) and yg last sblh hujung kiri tu pla adlh kak ros~ (pggilan ala2 upin ipin pggil kakaknya c kak ros) yg baik ati...hehehe
ehhhh sapa pla lelaki yg tgh kangkang sambil pegang mangkuk tu???
hehehe itu adlh lan namanya, entah la mcm mn mamat ni blh t'selit d antara gadis2 ni...hahaha, tapi xpa la, bagi chance kat dia, nanti dia nangis pla...hahahaha
yg kat tengah2 tu adlh kak joy, kak joy merupakan watak utama dlm majlis ni...hehehe sy saja2 je kata dia watak utama sb baju dia nmpk lawa sgt mcm pengantin, hampir 1 ofis kata baju dia cantik ibarat c pengantin yg mau duduk d jinjang pelamin, chewah...hehehe (hbs la kalau kak joy baca entry ni, konfem dia akan kenakan sy juga)hahahahaha....dan yg mempunyai senyuman ceria tu pla kak mila gerangannya...hehehe
wah wah wah....ni la golongan2 beliau yg patut kita hormati...hehe~
hahaha kat cni sumenya muka2 yg dah kekenyangan....tgk kak zay yg otw nak mkn kue, tu pun mcm dah x larat dah nak menyuapkan kue tu kat mulutnya...hehehe jgn mrh ya kak zay, just kiding....hehehe
amboi, dua org minah ni....hahaha, xpa yg penting kmi hepy always....jom kita minum dulu~hee
oke, ini la gadis2 a.k.a perawan2 a.k.a stdnt praktikal di TM....hehehe senyum sokmo sumenya....atau dlm ati ada taman???uitssss ni dah kuar tajuk ni...hehehe ok buat dont know je....
wahhhh sy ngan pengantin la...hehehehehe bkn pengantin btl2 ya...sy sj2 je tu usik2 sb baju kak joy time tu lawa sgt...
ni sume adlh kakak2 staf bagi unit CSM, sy pla unit SME, hehe walau pun b'lainan unit, tapi kmi sume mcm kuarga....peace~
ni la pic yg t'akhir yg dapat di ambil antara sy dan staf2 d TM...
dan pic ni juga di ambil time hari t'akhir di ofis sna....huhuhu sedih sgt2 sb t'pksa meninggalkan dorang.....

oke la, sy x nak cite lebih2, kang nanti sy nangis pla gara2 t'lalu sebak yg t'amat sgt...huhuhu
warghhhhhh sedihnyaaaaaa~~~~~~~~~~~~~

bye n wassalam....

Please..Leave Your Name Here...