Tuesday, April 05, 2011

segment": ~Jom Kenali Blogger's

salam n hye blogwalking sekalian (hehe mcm nak wat syarahan pla)

Hri ni sy nak join 1 segmen iaitu Jom Kenali Blogger's. Segmen ni diwujudkan oleh Cik Reena kita...hehe
sebelum nak mula, sy nak pamerkan dulu corak header owner segmen ni...tadaaaaaaa~


ok, dlm segment ni sy nak story morry psl blog sy.
sy mula blogging masa bulan 2 atau 3 x silap...hehe mcm lupa2 ingat pla. Actually, sy wujudkan blog ni sb sy perhatikan majoriti classmate sy dah ada blog, so sy pun nak cuba2 la jgk sb dah bosankan fb-ing. Pastu, tiba2 sy fall in love pla nak hias2 blog...hehe, fuhh mmg bes, walaupun sy x kreatif mn pun, tp keseronokan nak m'hias tu wat sy jd xcited pla...hahaha
ermmm sy xtau pla sapa idola sy dlm blog ni tp sy sgt kagum klu ada blog yg hiasannya sgt2 comel,cantik,kemas dan m'punyai entry yg menarik t'tarik kau mmg da bomb...hahahaks


bagi sapa2 yg nak join segmen ni blh la klik kat SINI tuk mklmt lanjut...ok?


skrg, sy nak tag bbrapa blogger pla...hahaha (ktwa org jahat).





No comments:

Please..Leave Your Name Here...