Thursday, April 07, 2011

~Pekak or Memang Tak Dengar~

salam n hye blogwalking...


Sory la, hri ni mybe entry sy agak kurang sopan jg. Hri ni sy sakit ati plus kecik ati..huhu i need a doctor~
Sy nak buat keja pun mcm x b'semangat sdh tau, apa x nya, hri ni sy ada b'cakap dgn some person tp makhluk2 Tuhan tu mcm x brapa dgr pla atau dorang dah pekak kot (opps memang agak impolite kan)...huhuhu






ermm sy pun xtau la...Hri ni sy ada tanya smthg ngan makhluk Tuhan tu, smpai 3 kali sy tnya dia tp sy rasa mcm b'cakap dgn tunggul ja...klu bgni, bgs sy x payah cakap dah ngan org tu tp bkn nya x tegur smpai 3 hari ya sb sy tau jg e2 adlh dosa, cuma sy x nak wat ati sy ni sakit, tu ja...


xpa la...biar kan ja la...malas sdh sy nak pikir...hal yg lalu tu biarkan la b'lalu...tapi klu btl dorang mmg x dgr sora sy, sy minta maap la, tp sy rasa sora sy time tu mmg dah cukup kuat, lg pon, bknnya bising jg keadaan time tu...xda pon org yg tgh b'karaoke ke apa...adeh...ni la dunia, t'lalu asyik sdh kan dgr lagu pakai earphone smpaikan telinga pon dah t'sumbat n x dpt dgr pa org cakap sm dia....huhu


k la, tu ja entry yg sy nak share kali ni, mybe esok lusa, sy xkan besarkan sora sy, sb klu besar pun org bknnya ble dgr, mybe sy akan b'bisik la klu nak gtau smthg kat sapa2...huhu
bye n wassalam~

1 comment:

ja luv sa 4ever ( ema_dil ) said...

sabar lah geng macam ko tak thu mcm mana owg tu sabar k.. aku kan ada tmankan ko heheheheheh jgn lah stress geng senyum cikit..

Please..Leave Your Name Here...