Saturday, April 23, 2011

Kek Biasa2 Saja

salam n pa kabar sumenya...
Hari ni sy nak story pasal kek yg sy buat hri ni...hehe (mengada ngada pla kan sy ni)
Dari hri jumaat hgga la hri ni sy still cuti lg tp sy cuti kat ofis jak, kat rumah pla sy ada banyakkkkkkkkkkkkkkk sgt keja yg perlu d uruskan. (amboi aisyah, keja pa la yg ko buat tu mcm mengalahkan ahli VIP jak,haha)


Hehe tiada la, sy cuma bz sb kena bantu ibu sy, e2 jak, sb mcm biasa la ibu sy kena buat kue itu ini la smpaikan sy x cukup tido...huhu sedihnya~


Tapi, dalam sibuk2 pun, sy masih lg ada masa nak buat kek coklat kegemaran sy ni...ni dia~taraaaaaa:
kek sy ni xla brapa special sgt tp dia punya rasa not bad bah...hehe
ni kek simple, ala setakat suka2 jak bah, yg penting mengenyangkan...btl x....


time nak wat kek ni, huh mmg kelam kabut sy jd nya tau, apa x nya, kakak sepupu sy dah nak blk rumahnya di kunak tp kek ni blm siap sepenuhnya lg, tp nasib baik la dpt jgk disiapkan dgn keadaan yg ringkas but delicious tau....lg pun, bhn2 tuk buat kek ni senang jak didapati dan murah lg, and x perlu la nak beli kat kedai yg b'harga up RM22 tu...buat sndri pun jd bah jgk...hehehe


Ok la, itu sj entry sy tuk masa ni....
bye n wassalam...

2 comments:

MiSzy DiaN said...

amboi..
syah dah pndai buat kek laa.. hehee.. bleh laa ni buka kedai kek nati.. hehe

aisyah Qaisyiah said...

ala kek coklat yg simple jak dian..xda hias2an pun...hhehehe
tapi insyaallah klu ada peluang, mau jgk ni buka kedai kek...kihkihkih:)

Please..Leave Your Name Here...