Monday, April 25, 2011

hafizzainal's contest - senyuman mahal

salam dan pa kabar blogger...
hri ni awal2 pagi sy wajib bw kat blog org lain, then tgh bw tu, tiba2 pla sy t'tengok 1 contest yg mcm bes ni...so sy nak join la....contest ni diwujudkan oleh Mr.Hafiz Zainal ....

ok, yg kat atas tu pla banner empunya contest ni...lawa kan...hehehe


ok, pic yg sy nak pertaruhkan adalah...
pic ni sy snap time keja...hehehe, ni la senyuman yg paling ikhlas pernah sy lahirkan dri bibir sy sb senyuman tu dibuat secara spontan,xda trep2 ayu ok, chewah powernya ayat...hahahaaha...

kat bawah ni pla adalah syarat2 bg sesapa yg nak join ya...:


buat satu entry yang bertajuk ~ 
"hafizzainal's contest - senyuman mahal "

Letak banner contest ni dalam entry anda dan link kan terus ke entry contest ini.
kalau nak letak kat side bar korang pun, sangat di alu2 kan..

plg penting, letakkan la pic anda senyum. x kesah laa pic sorang2 ke pic ngan membe ke. cuma, kalau pic ngan membe tu, bgtaw laa yang mne satu anda ..  kriteria yang di cari bukan lah rupa yang cantik or yg hensem semata.. tpy dinilai dari sume sudut ...
tips : just bgy gambar yang mempunyai senyuman yang x ternilai, cheewaahh. haha..

pastu cite sket ttg pic tu. simple2 je. contohnye nape senyum mse tu, or bgtaw knape senyuman anda unik dan mahal or ape2 laa ye.
bebas je :) 
or, korang just tulis caption je kat bwh pic tu pun boleh. x payah panjang2 sangat pun xpe ...

then, kene la follow blog mr.hafiz zainal sbagai yuran contest. haha.. xde laaa, follow untuk sentiasa update dengan perkembangan contest ini laa.

Jangan lupa letakkan link entry anda di ruangan comment :) so, senang la dia nak menilai blogger2 yang join ..

Akhir sekali, tag 3 orang rakan blogger anda and make sure mereka tahu yer. bru la meriah ... :)

tarikh akhir contest ni adalah 31 mei 2011 tepat jam12 tgh mlm....
weeee 31 mei ngam2 time my befday...hahahaks suka nya....

sekarang sy nak tag 3 blogger sy pla...hehehe kita tgk sapa yg bertuah!!!




so pa lagi, jom la join ramai2, bagi meriah contest ni....hehehe

ok, bye n wassalam



No comments:

Please..Leave Your Name Here...