Tuesday, April 12, 2011

Contest: Saya Pun Comel La!!

Salam n hye blogwalking~~~~

Hri sy nak join 1 contest yg dibuat oleh Cik Esya kita ni. Tapi sblm tu kita tgk dlu corak banner tuk contest ni ya...nah taraaaaaaaaaaa~~~


contest ni b'tajuk Saya pun Comel la!!...hehe...mcm best kan contest ni...

Ok,ni dia syarat2 yg perlu dipatuhi sblm join contest ni....

buat entry pasal contest ni and copy banner tu.. letak sekali kat entry tu..

letak picture anda yang comel-comel tu..

lepas tu tag kat 5 orang member anda..

lepas tu lagi, bagitahu kat member anda yang anda tag diorang

tinggalkan link entry anda dengan komen kat sini

laki and pempuan boleh join ok


Tarikh tutupnya:- 28 April 2011

pastu, gambar yg sy nak pertaruhkan adalah....ding dong~


cik esya, ni la gmbr comel sy yg x seberapa...hahaks (mengada-ngada sekejap)...

Ok, siap...so kwn2, klu nak tau yg lebih lanjut pasal contest ni, korang ble klik kat ~SINI~ ya....
owh ya, sblm t'lupa, sapa yg mn menang contest ni, akan dpt hadiah tau owner contest ni tawarkan 2 jenis hadiah iaitu sebentuk cincin berlian kepunyaan Cik Esya dan 2 tiket free konsert beliau....

menarik kan???
so,apa tggu lg, jom la join!!!
hehehe terlebih suda~

so, tiba masanya sy nak tag 5 rakan blogger sy yg lain pla...hehehe






ok, smpai sini ja la sy nak celoteh2, hehehe kang nanti kwn2 bosan pla....

bye n wassalam...

3 comments:

Esya Erisya said...

thanks dear coz join =)

nurul said...

wahh, alahai. nurul takda pic comel lah. aiyooo~ heee. btw, tengs tag ya sis :)

Cik Diana said...

nanti sa buat heh :) thanks tag

Please..Leave Your Name Here...