Wednesday, April 13, 2011

Contest : Bagi Tajuk Lirik Lagu

salam n hye blogwalking~~~


Hri ni sy nak join contest  Bagi Tajuk Lirik Lagu. Owner contest ni adalah Cik Niesa dan dia ada wat lirik lagu tapi dia blm bg tajuknya...hehe pelik kan...
Ok, ni dia header tuk contest ni....


tapi kita kena tgk dlu syarat2 tuk contest ni...

  • amik header tu , then paste kat blog korang .
  • copy lirik tu .
  • korang boleh follow or tak nak follow pun takpe blog nie 
  • sila tinggalkan korang nye link yang korang da buat entry pasal contest nie dekat ruang komen :)
  • tarikh tutup 5/5/2011
pemenang akan diberi tahu sehari selepas tarikh tutup .


yg kat bwh ni pla adalah lirik lagu yg dicipta olh Cik Niesa kita...

hati ini sedang berbicara ,
tentang dirimu dan perasaan ini ,
adakah cinta itu akan berulang kembali ,
atau hanya kenangan di hati ini .

hari hari ku kini bagai tiada erti ,
bagai ada sesuatu yang akan terjadi ,
ku tak mengerti apa rasa ini ,
yang ku pasti cinta ini sudah mati .

apakah sebenarnya yang telah berlaku ,
diantara aku dan dirimu ,
bagai tiada kisah diantara kita ,
yang ada hanyalah kenangan yang terlupa .

aku benci saat ini ,
ketika melihat kau bahagia disana ,
seperti tiada apa yang telah terjadi ,
sedangkan aku luka disini .

andai kau bahagia disana ,
maafkan aku kerna terpaksa berkata ,
disini aku menderita ,
kerna aku masih tak bisa melupakan janji kita .

tuhan beri tahu diri ini ,
agar dapat bisa melupakan dia ,
yang pernah hadir dan kini telah pergi ,
insan yang pernah melukakan sekeping hati ini .

and tajuk yg sy cadangkan adalah...

aku kau dan janji kita

ok dah siap....menang atau kalah, e2 adat permainan...hehehe yg penting dpt join contest lg....wahhhhh

ok, bye n wassalam

2 comments:

niesa afrina said...

hye ,
thanks join contest niesa .
aku , kau dan janji kita ?
hee , saya suke !!
tggu ketika diumumkan nti ea :)

aisyah Qaisyiah said...

ok...wlcme dear~

Please..Leave Your Name Here...