Sunday, April 10, 2011

~contest Alya : Aku dan Alam~

salam n hye blogwalking....


Malam ni sebenarnya sy xnak buka blog buat sementara waktu ni sb sy nak fokus untuk siapkan final report sy yg dah lama tertangguh. Tapi baru 1 jam sy buat, sy dah rasa penat, asal nak buat report ja, mesti sy akan menguap n mata pun dah layu, tiba2 mcm ada smthg yg memanggil2 sy tuk buka blog, adui x tahan klu x buka blog 1 hari tau...adeh~


Actually, dalam entry kali ni sy nak story pasal satu contest sb cik minchun dah tag sy tuk contest ni, contest ni jg telah diwujudkan oleh rakan blogger kita iaitu Cik Alya dengan contestnya yg b'tajuk Aku dan Alam.


Ok, ni pla banner tuk contest ni, lawa kan, tenang mata memandang~

Ha ni pla syarat2 yg perlu dipatuhi sebelum join contest ni klu x ikut nnt kena pancung sama merong mahawangsa (alamak!terlebih suda~hehehe gurau ja la)...

syarat penyertaan :

mestilah menjadi follower Alya.

buat satu entry pasal contest ni..jgn lupe letak banner diatas dan link kan terus pada blog Alya.

letak tajuk entry - CONTEST ALYA : AKU DAN ALAM.

letakkan gmbr yg bertemakan dgn alam semulajadi, contohnya gambar korg dkt sawah padi ke, gunung ganang, sungai etc dan yg penting mesti ada gmbr korg terpacak dekat situ !

contest terbatal jika peserta bawah 30 orang!

tarikh tutup 30 April 2011.

Tag pada 5 org blogger dan pastikan mereka tahu mereka telah ditag.

Letak URL entry pasal contest ni pada comment box di bwh..jgn letak pada shoutbox!


Ok, dah bca syarat2 tu baik2???bravo~~~jd sy nak tayang pla gambar sy dgn alam...hehehe

nak diceritakan, gambar ni sy ambil time kitorang outstation di semporna, so dlm perjalanan tu, kitorang pon singgah la kat Taman Bukit Tengkorak...hehe siok tempat tu tau,nyaman ja dan tenang~~~

klu korang nak join contest ni, korang klik ja kat SINI...ok..jgn x join pla sb contest ni ada hadiah tau...hehe

tugas t'akhir pla sy nak tag 5 rakan blogger sy....hahaha (jgn t'kezut ya klu blog anda dah kena tag)...







3 comments:

cikkacak said...

tyou cik Aisyah sudi tag cik Kacak . HHE , insyaAllah Kacak join !

Nurul said...

ty cik aisyah sbb sudi tag nurul, terharu >.< heeee~

aisyah Qaisyiah said...

cik kacak : ur welcme...jgn t'lambt tau..hehe:)

nurul: ur wlcme..wah jgn smpai nangis ya nurul...hehe:)

Please..Leave Your Name Here...