Thursday, April 07, 2011

~Blogging Sambil Dengar Lagu Blog AMALYNA~

salam n hye blogwalking~


Hri ni sy tido lambat lagi...hehe sudah menjadi kebiasaan, normal la tu bg sy....
Actually, mlm ni sy nak buat final report sy, lama dah report sy tu x t'kacau. 




Apa x nya, sy ni dah t'lalu addicted dgn blog, asyik2 nak update blog, pd hal, mcm xda perubahan ni, yg berubah pun, sy punya kedudukan chatbox ja..hahahaha...






Time tgh mandi petang tu, sy dah mmg set nak buat report tu mlm ni jg sb kalau ditangguh2, entah bila la nak siap kan kan....dah la skrg ni xda masa sudah sb tempoh praktikal sy nak hbs....wahhh besnya~hehe. Hari2 buat promosi, penat jg tu beb, adeh apa kan daya, diri ku ni cuma sorang student yg masih dlm tanggungjawab sebuah syarikat besar...


Alamak byk celoteh pla sy ni, ok la straight to da point, sy sbnr nya bru jak hbs menyiapkan pengenalan tuk bab 7 report sy...hahaha bru  buat pengenalan dah penat,,,adedeh~... Lepas hbs ja buat report, sy terus buka laman web blog, then login blog sy la...hahaha, x tahan rasa nya kalau x on9 blog 1 hari...hehe addicted kan. Asal sy buka blog, benda first yg sy akn tgk dlu adalh jumlah follower sy & second adlh chatbox sy, tiba2 sy t'lihat la sorang blogger ni komen kat chatbox sy tu, nama feminin  dia AMALYNA . Lawa kan nama dia, sama nama kwn sy time form5, hehe.... time sy nak komen jg kat chatbox dia, tiba2 sy t'dgr pla 1 lagu siok dri blognya....best sgt2, harap2 CIK AMALYNA dapat la gtau sy pa tajuk lagu tu sb mmg ngam dgn mood sy skrg ni yg x brapa menentu...huhuhhu.


So, klu korang pg blog dia, korang hayati la lagu dia baik2 ok...entah sapa la empunya suara tu erk???


ok la, smpai cni ja la celoteh entry sy..hehe...sy nak tido dlu...adui rupa2 nya dah nak jam12, sy x sedar langsung...
bye n wassalam~

2 comments:

MiSzy DiaN said...

wow!!
final report dia maw siap bhaa suda.. hehehe..

aisyah Qaisyiah said...

daiii blm siap lg la dian...bru 1 bab ja yg siap....adeh~...hehe

Please..Leave Your Name Here...