Thursday, April 07, 2011

1st Contest : ~Pose Depan Cermin~

salam n hye blogwalking~

Awal2 pagi sy dah buka blog, then tgh nak blogwalking tu, tiba2 pla t'jumpa 1 contest, so sy pun rasa mcm nak join sb mcm bes pla contest ni.... Contest ni diwujudkan oleh rakan blogger kita iaitu Xcyber. Yg kat bawah  ni pla adlh banner dia....


Klu nak maklumat lanjut pasal contest ni korang klik ja kat SINI ya...(mesti klik, klu x mcm mn nak tau syarat2 tuk contest ni kan)hehehe peace no war~


Ok, gmbr yg sy nak pertaruhkan adalh.....


Nak dijadikan cite, pic ni kitorang snap time shoping kat 1B sb time tu kan ada PC Fare, so sdh m'jadi kemestian kmi ada pegi, klu x, nnt ati kmi gundah...cewah konon ja tu..haha...klu nak tau, sy yg kat dpn tu wearing de green scarf...comel x (adeh tabiat keperasanan sy telah melanda)hehehe


Ok, tu ja sy nak sharing kat cni, hehe...korang mesti join contest ni ya sb ada hadiah tau, hadiah apa??sy pun xtau jg...kita nnt kan la b'sm2 erk...

tarikh tutup contest ni adlh 23 april ni tepat jam 11.59PM


Skrg tiba masanya sy nak tag 4 kwn blogger sy yg always update blog dorang :





wah sume classmate sy ni...hehehe
so, apalagi, jom join ramai2...
bye n wassalam

No comments:

Please..Leave Your Name Here...