Tuesday, March 15, 2011

salam n hai blogwalking.....
hr ni sy xtau nak cite psl pa sbnrnya....ermmm (msh memikir idea untuk wat entry kat blog)...
owh ya, sy nak cite psl wayang drama fav sy la iaitu ASMARA 2 yg bakal ditayangkan mlm ni jam 9.00 di TV3....hehehe. Sy suka sgt tgk drama ni sejak ASMARA yang season 1 punya sb drama ni bkn shaja diminati olh sy tp juga rakan2 housemate sy skali...ni la drama yg kmi tggu setiap hr selasa jam9.00 mlm. X blh miss ni.  Actually ASAMARA season 2 ni dah di tayangkan sejak dr mggu lalu lg tp sy x verpeluang nak menontonnya time mggu lalu sb sy outstation di Lahad Datu...huhuu
wayang ni mmg bes punya, x rugi menontonnya tau...bg sy kisah ni mcm berikan kita pengajaran untuk hidup lbh berdikari, sabar, gigih dalam mendapatkan sesuatu dan mcm2 lg la pengajaran yg disampaikan melalui drama ni. Sy ada jgk nonton episod terakhir drama ni dan ianya mmg sgt gantung la citenya tp bes. Time 2 sy pon msh jgk t'tnya2, apa akan jd dgn Zalia(heroin)???dan apa pula yg akan berlaku dgn Asmara(hero) dan Melati(watak ke3)?????ermmm sume 2 sy msh t'tnya2. Sehingga la t'paparnya season 2 ni, sume pertanyaan yg menjadi persoalan sy dan peminat drama Asmara ni akan t'jawab jgk akhirnya...hehehehe

ok la, e2 sj entry sy tuk hr ni..hehehe. owh ya, kmu jgn lupa pla nonton drama ASMARA season 2 mlm ni tau. Sy ulang skali lg, waktunya adalah setiap hari selasa jam 9.00 mlm hanya di TV3. Saksikannya nnt k....ok, see u in next entry~~~~

No comments:

Please..Leave Your Name Here...