Monday, February 28, 2011

takutnyaaaaaaaa~~~

salam n hai blogwalking n p'baca blog....
huhu hr ni sy takut sgt2...sb hari ni sy ada temu janji dgn doktor gigi....hehe sy sbnr ada mslh dgn gigi...
sy wat temu janji ni dr bln12  lg tp bru skrg doktor ada masa kali sb mggu lalu bru dia nak msg sy supaya dtg tuk temu janji yg d wat...adui takutnya nak wat rawatan gigi ni...sy ni jarang2 dpt jmpa doktor...kadang2 dlm setahun mgkn blm pernah sy g hospital...huhuhuuhu

harap2 la doktor yg cek nnt 2 baik kan...sb sy dgr2, ada doktor yg ganas klu wat check up gigi...tapi sy actually bkn nak wat check up tp nak tampal gigi...huhu mesti sakit 2 kan...eeee takutnya~~

ermmm sbnrnya lma dah sy ada virus sakit gigi ni cuma dia kadang2 jak la sakit...ada 1 hr 2, time mlm( cewah nak imbas kembali dlu..hehe) sy diserang sakit gigi yg t'amat sgt, hgga x tahan la rasanya....kemudian esknya sy gtau la mama sy, nsb baik mama sy pandai ckt dlm hal2 rawatan org dlu2...jd mama sy letak bawang n entah pa lg campurannya, pastu mama sy bacakan selawat...alhamdulillah dlm seminggu x sakit udah gigi sy tp slps itu, sakit gigi sy dtg lg...aduh sy dah x tahan dah, jd sy nekad mau g jumpa doktor....

huhu akhrnya doktor pon dah wat temu janji dgn sy...n temu janji tu hari ni la...jd rasa mcm b'debar2 la ckt....huhuhuhu...mcm x mau sj sy g hospital 2....

ermmm k la...smpai cni sj la entry yg sy wat tuk hr ni....doakan sy supaya selamat wat rawatan gigi 2...amin...

No comments:

Please..Leave Your Name Here...