Sunday, February 20, 2011

segment: ~senYum tak naMpak gigi~

salam kepada penggemar blog dan blogwalking...hehe
lamanya dah x update blog ni...sejak akhir2 ni, sy rsa mcm xda mood jak smpaikan blog ni pon sy dah x pedulikan lg...atas permintaan dan desakan cik Diana & cik Minchun tuk segment senyum tak nampak gigi...hehehe cewah~
actually sy ni xla brapa suka sgt b'gmbr sorang sb sy rasa kekok...hehe jd kebanyakn pic yg sy paparkan nnt ni adlh hasil drpd kena crop...hahaha..
ermmm k la, ni dia beberapa aksi(mcm len jak bunyi nya 2) pic yg sy paparkan...hehehe




hehehe ni pic sy ambk time sy p b'cuti2 ngan cik Diana di rumah baru pak ciknya...hehe mmg seronok sgt time 2 sb dpt makan ambuyat iaitu mknn wajib org brunei...SEDAP btl~~~










pic time dinner kat ipt...hehehe e2 la first time sy dpt pg jemputan dinner...hahaha e2 pon anjuran drpd jabatan sy..mmg siok~~~













segalanya la hijau kan...this is my second fav colour...^_^




wah i like purple~ hehehe ni time kat ofis tp sempat lg b'posing yg mengada-ngada mcm kuda...hahaha




cropped again~....hehehe wat muka ala2 comel lg...hahaha




ok ni pic yg t'akhir sy paparkan tuk segment senyum tak nampak gigi....hehehe...
harap2 kamu suka la ngan pa yg sy paparkan, wpun mcm x nmpk ceria jak tp wat2 mcm ceria jak la ek....hahaha e2 sj yg dpt sy smpaikan....see u soon...hehehe owh ya b4 i forget it, sy nak tag bbrp kwn dlu...hehe kita tgk sapa yg t'kena...

tp kwn2 kena bc dlu syarat2 tuk mengikuti segment ni...syarat2 nya adalh :

 1st~ upload gmbar kmu senyum yg tak nampak gigi k...klu tak, REJECT!huhu~

 2nd~ buat 1 entry dan komen la kat entry cik Muaz [sini]

 3rd~ ada hadiah tau...tp d rahsiakn...klu nak tau...tnya la cik Muaz nie...hehehehe...

 4rd~ tag la sepa2 yg kmu mau...5org k.. ^_^

 Dateline segment nie sehingga 27 Feb 2011 ja tau...jgn lebi...hee~

ok, kwn2 yg sy nak tag adlh :
   <3 misz ieyfa

 <3  cik Zay

      <3 cik NingQos


2 comments:

♥ MinChun 민천♥ said...

aik sya?
mcm ayat copy n paste jak tue...hahahaha! ^O^

MisZ Qaisyiah mKe said...

hahaha yg syarat2 2 aq mmg copy dr ko jak sb malas aq mau taip mengantuk btl sdh aq td mlm...hahaha btw...thanx sb dah tag aq....hahaha

Please..Leave Your Name Here...