Sunday, February 13, 2011

salam & selamat b'hujung mggu friends~~~
sbnrnya sy dpt tag ni drpd cik Diana, lama dah dia suruh sy jwb soalan2 cepumas ni tp bru skrg sy dpt jwb...hehehe sory ya sb sy lmbt pick up ckt dlm hal ni...hehehe...ermmm ok la sy akan jwb pa yg dia tag'kan tuk sy ni..mudah2an soalan 2 xla ssh mcm jwb final exam...hehe



1) apa benda penting dalam hidup korang? 

barang2 permainan sy time kecik2 dlu tp sygnya brg 2 dah rosak..huhu sedihnya:(



2) benda terakhir yang anda beli guna duit sendiri? 


bli tiket bas Xpress tuk p KK sb dpt twrn smbg stdy kat sna...hehe sioknya <3<3<3




3) dimana tempat korang ingin melansungkan perkahwinan dan tema perkahwinan anda? 


klu psl tmpt xtau lg nak decide kat mn, tp sy plan nak tema ala2 arab g2...adedeh...hehehe  


4) Adakah korang sedang bercinta? 


ermmm xtau la...mcm gantung jak kisahnya...mlas la nak story mory pasal 2...huhuhu




5) novel/buku/majalah yang last korang beli? 


hahaha sm jak mcm cik Diana, buku keusahawanan la jwbnya...e2 la satu2 nya buku yg last sy bli tp x digunakan pon..ehmm m'bazir jak...adeh..



6) Apakah nama penuh korang? 


nm penuh sy NUR AISYAH BINTI MOHD KASIM sm mcm t'catat dlm ic..hehe tp ada sesetengah org suke sgt pggl sy cha cha...ish sy x suka la dgn nm 2 mcm pggl bdk2 jak...at least pggl jak la aisyah atau syah, nah lg simple but nice n ada mksdnya lg tau....:)



7) Antara mak n ayah mana lagi korang lebih mesra? 


mn ble mesra slh satu jak...kita mestila mesra ngan kedua2 nya skali..sb tanpa mereka b'dua, org yg b'nama NUR AISYAH BT MOHD KASIM xkan wujud...


8) Namakan nama2 orang yang betul2 nak jumpa dalam hidup? 


hehe ada lar someone tp malu la nak gtau...biar la rahsia (ala2 statement Siti Nurhaliza) hehehe




9) adakah korang basuh baju sendri? 


wui na mesti la...tp kdg2 klu dah t'lalu penat t'paksa la minta tlg mama yg cucikan...huhu minta maap ya mak sb menyusahkan...bkn niat d ati nak wat cam2...huhuhu



10) dimanakah tempat yang korang betul2 nak pergi? 

klu ada rezki n umur yg pnjg sy teringin sgt nak p mekkah menunaikan hji n nak sgt hidu bau hajarul aswad




11) pilih satu~ peluk@ cium?



not 4 now...hahaha but after married:D



12) beritahu 3 perkara tentang orang yang tag anda

♥pandai mengedit smpaikan blog sy pon dah nmpk cool gara dia yg edit..thanx a lot..hehe

♥mempunyai header blog yg comel n sweet..

♥kaki blogging...hahaha
 


13) 3 benda yang korang sayang dalam hidup korang

laptop, patung teady bear UG & kamus Oxford sy yg dah lama dlm jgaan sy semenjak dr tingkatan 1 lg n telah dibungkus dgn pembalut hadiah kaler pink...hehehe


14) lagu yang korang suka n selalu dengar?


  lagu dangdut lolita sb hr2 dah ku dgr lgu2 nya dlm bas time pegi n blk keje..jd kbtln pla kwn sy download 2 lgu, jd hr2 la dgr d rmh pla...hehehe (mcm t'jangkit ngan virus c diana ni..hehe) 


15) 6 blogger korang nak tag








No comments:

Please..Leave Your Name Here...